Trakavica oko Nike

Kranjčarov menadžer o zanimanju Fiorentine: Sve ovisi o Tottenhamu

'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar is congratulated by team mates after scoring his second goal during the FA Cup Third Round match at White Hart Lane, London. Photo: Press Association/Pixsell'
'Jed LeicesterPress Association/P'
29.06.2011.
u 15:08

Za hrvatskog je nogometaša Niku Kranjčara ozbiljno zagrizao talijanski prvoligaš Fiorentina

Talijane bi, doduše, mogao ohladiti odštetni zahtjev koji je postavio predsjednik Spursa Daniel Levy u visini od 10 do 15 milijuna funta.

– U ovom trenutku ne mogu komentirati nikakve glasine oko transfera. Isključivo je na Tottenhamu hoće li Niko otići ili ne. Ima ugovor s londonskim klubom i ne mogu reći želi li otići ili ostati. Jedino što želimo je da češće bude na terenu – rekao je za Firenzaviola.it Kranjčarov menadžer Adrian Aliaj.

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
16:18 29.06.2011.

Ja sam već par puta napisal - ak ga čeka klupa najkasnije na zimu mora \"silom\" otić jer dvije sezone bez igre su previše !!!

VA
Vatrenko
16:01 29.06.2011.

Niko, stvarno nisi ovo zasluzio. Iskreno mi je zao. Pa valjda ces i ti konacno u klub u kojem te cijene... I ako mene tko pita: po meni 10 milj nije ni skupo za Niku. Kada gledam kolike se cijenene vrte za igrace koji nemogu Niki ni priblizno parirati. Drz se Niko. Doci ce i tvojih pet minuta.

RA
ramon83
16:23 29.06.2011.

ima skrtog ****** kao predsjednika i supka redknappa kao trenera. niko, BJEZI iz tog tottenhama.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije