ABA liga

Krka tricom s centra igrališta iznenadila Partizan usred Beograda

Partizan
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
25.10.2015.
u 07:00

Danas se sastaju MZT i Cibona (17 sati) te Cedevita i Zadar (19 sati).

U subotu su odigrane tri utakmice 7. kola regionalne košarkaške ABA lige. Gosti su ostvarili dvije pobjede, a Krka je tricom Mulalića s centra igrališta uz zvuk sirene iznenadila Partizan u Beogradu svladavši ga sa 70:69. 

Rezultati 7. kola - petak: Tajfun - Mega Leks 60:64; subota: U. Olimpija - Budućnost 63:67, Partizan - Krka 69:70, Igokea - Sutjeska 75:58.

Danas se sastaju MZT i Cibona (17 sati) te CedevitaZadar (19 sati). U ponedjeljak će igrati Metalac i C. zvezda (21 sat).

Poredak: Budućnost 13 bodova, Mega Leks 12, U. Olimpija i Igokea po 11, C. zvezda (-1), Cedevita (-1) i Krka po 10 bodova...

>>Kapetan Rozić: Florence će biti pun pogodak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije