"Dok je svijeta i vijeka, Dinamo Kijeva će sigurno biti"

Krznar emotivno: Suzdržavao sam suze, ako itko zna kako je Ukrajini, onda to znamo mi Hrvati

Zagreb: Prijateljska i humanitarna utakmica zagrebačkog Dinama i kijevskog Dynama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
28.04.2022.
u 20:09

- Suzdržavao sam suze dok je svirala njihova himna. Ona kao da je predosjećala, spominje se sloboda, ali svi smo mi sada navijači svakoga Ukrajinca i vjerujemo da će ta njihova sloboda ubrzo doći

"Dok je svijeta i vijeka, Dinamo Kijeva će sigurno biti", emotivno je nakon susreta Dinama iz Zagreba i Dinama iz Kijeva koji je završio remijem 2:2 rekao Ognjen Vukojević, legenda jednoga i drugoga kluba.

Dinamo Zagreb je na ovoj utakmici vodio Damir Krznar, dok je iz svečane lože sve nadgledao Ante Čačić.

- Moram zahvaliti publici na dolasku. Čuo sam sada iznos od oko 250.000 kn prikupljen od ulaznica, lijepa gesta. Mi kao narod smo opet pokazali empatiju, a ako itko zna kako im je to smo mi nakon svega što smo preživjeli onih groznih 90-ih.  Zaista sam zadovoljan što smo pokazali, a zadovoljan sam i što smo imali priliku prisustvovati lijepoj utakmici  - rekao je iskreno Krznar pa priznao:

- Suzdržavao sam suze dok je svirala njihova himna. Ona kao da je predosjećala, spominje se sloboda, ali svi smo mi sada navijači svakoga Ukrajinca i vjerujemo da će ta njihova sloboda ubrzo doći.

Ono što su zagrebački dečki pokazali na ovome susretu sigurno je razveselilo Krznara i njegov stožer, ali nije htio pretjerano dubiti o taktici. Samo je uz osmijeh konstatitrao:

- Ova je utakmica kao ona NBA All-stars. Svi u napad, malo toga u obranu. Imali ste priliku vidjeti što će Dinamo biti za pet, šest godina - zaključio je Krznar.

 O posebnoj vezi Ukrajine i Hrvatske ekskluzivo za Premium Večernjeg lista u razgovoru s našim novinarom Željkom Jankovićem govorio je jedan od najmoćnijih ljudi Ukrajine Igor Surkis,: 'Putin je šizofrenik, vi Hrvati najbolje znate tko su agresori'. 

>> Promocija Zekine autobiografije:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije