SANDRO KULENOVIĆ:

Gospodin Mateo Kovačić je odličan, pokazao je da može sve

Kulenović
Foto: Legia.com
1/3
04.11.2016.
u 23:40

– Imali smo svoju taktiku koja nije upalila. U drugom smo je poluvremenu promijenili i borili se. Nismo se predali, ali ne možemo reći da Real nije pobijedio zasluženo – kaže Kulenović.

Još tamo početkom lipnja Dinamova svlačionica vrvjela je mladim talentima, travnjak je bio krcat, klupe pune, a onda su neki igrači odlučili pronaći novi dom. Igrali su tada juniori Dinama treće kolo turnira “Mladen Ramljak”, mladi realovci doputovali su do Hrvatske i puni entuzijazma istrčali na travnjak koji su napustili s pogotkom u mreži. Iznenadio ih je tada u 71. minuti Sandro Kulenović. Prošao je španjolskog stopera i matirao za veliku pobjedu malog Dinama, a tri dana nakon slavlja i pljeska s tribina Kulenović (16) ponovno je iznenadio. Potpisao je trogodišnji ugovor s varšavskom Legijom i napustio Maksimirsku 128. Trinaesticu na plavom dresu zamijenio je devetkom s kojom je sada istrčao protiv Real Madrida. No u dresu Poljaka teren nije napustio kao pobjednik. Real je s 2:1 riješio utakmicu.

– Imali smo svoju taktiku koja nije upalila. U drugom smo je poluvremenu promijenili i borili se. Nismo se predali, ali ne možemo reći da Real nije pobijedio zasluženo – kaže Kulenović.

Znali smo da je Luca zaigran

A iako su kraljevi uzeli bodove, zvijezda večeri bio je Luca Zidane, sin legendarnog Zizoua pokazao je svoje golmansko umijeće.

– Znamo da je on Zidaneov sin. Znali smo kako igra i da je zaigran. Dodavao je, činio pogreške i prije ove utakmice, nekako smo se nadali nekom njegovu kiksu i napravio ga je, ali to ne mijenja stvari. Pobijedili su - kaže Sandro.

A nakon odigrane svoje utakmice, status igrača Sandro je zamijenio statusom gledatelja. Real je protiv Legije izjednačio (3:3), a Kulenović je pratio igru Matea Kovačića, za kojega ima samo pohvale.

Gospodin Mateo se dokazao

– Svi znamo da je Real uvijek Real. Dominirali su cijelu utakmicu, ali i Legija je dobro igrala. Iskoristili su sve prilike i pokazali karakter. Nisu se predavali i uspjeli su stići do vodstva, ali onda je gospodin Mateo Kovačić pokazao što sve može i zabio za izjednačenje. Odličan je i mislim da se od njega može puno očekivati. Sada je dobio priliku, opravdao je i dokazao da sve može.

U Poljskoj Kulenović radi svoje prve inozemne korake. Legijina struka o njemu ima visoko mišljenje. Uostalom, uvrstili su ga među igrače koji konkuriraju za nastup u Ligi prvaka.

– Odlazak iz Dinama jednostavno je bila moja odluka. Želio sam nešto više i sada vidim da je to bila dobra odluka. Tu igram, treniram i super mi je – kaže Sandro i tvrdi da mu je bilo lijepo i u Dinamu, ali lige u kojima igraju ti klubovi dosta se razlikuju.

– Tamo je razlika između prvih pet klubova mala. Razlika među njima možda je pet bodova, ali primijetio sam da se tu ide dosta na snagu. Nisam vidio spremnije igrače od Poljaka – zaključuje Sandro Kulenović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije