TVRTKA CORDIAL

Kup Dražena Petrovića dobio važnog partnera

\'kosarka\'
VL
26.06.2012.
u 19:51

Nakon što je dobio podršku svih relevantnih institucija, projekt je dobio i prvu bitnu financijsku podršku

Iz organizacije Kupa Dražena Petrovića javljaju dobre vijesti. Natjecanje koje se će se u rujnu održati po drugi put, dobilo je izuzetno važnu sponzorsku pomoć od tvrtke Cordial koja djeluje još od 1990. i bavi se opremanjem interijera.

Podsjetimo, Kup koji je oduševio sve poklonike košarke svojim specifičnim sustavom natjecanja do sada od sponzorstava nije primao značajnija sredstva, no ovime su dobili prvog velikog partnera koji je prepoznao vrijednost ovog sportsko-humanitarnog projekta.

Inače, Draženov Kup svesrdno podržavaju i iz Hrvatskog košarkaškog saveza, a pomoćnik ministra sporta Petar Skansi obećao je ubuduće iz proračuna izdvojiti stavku i za ovo natjecanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije