UDARCI ISPOD POJASA

Legenda Dinama u nevjerici: Barišić me eliminirao iz Skupštine jer je znao da ću glasovati za Zajeca

Zagreb: Dolazak uzvanika na skupštinu Dinama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
05.03.2024.
u 11:43

Iako je Čerček bio na popisu od 87 članova Skupštine Dinama, Mirko Barišić, kandidat za predsjednika Dinama odlučio ga je u subotu maknuti s tog popisa.

Legendarni igrač Dinama Marijan Čerček nije mogao vjerovati kada što je izgubio mjesto u skupštini hrvatskog prvaka. Riječ je o jedinom članu Skupštine iz slavne generacije plavih koja je 1967. godine osvojila Kup Velesajmskih gradova. Upravo je Čerček zabio prvi gol u finalu protiv engleskog Leedsa, a Zagrepčani su tada pobijedili 2:0.

GALERIJA Zajecova lista Dinamovo proljeće pobijedila listu Dinamo iznad svih

Zagreb: Dolazak uzvanika na skupštinu Dinama Zagreb: Dolazak uzvanika na skupštinu Dinama
1/7

Iako je Čerček bio na popisu od 87 članova Skupštine Dinama, Mirko Barišić, kandidat za predsjednika Dinama odlučio ga je u subotu maknuti s tog popisa. 

- Iskreno nisam vjerovao da će se to dogoditi. Moja je vjera uvijek bio Dinamo kojem sam kao igrač dao sve najbolje što sam znao i mogao, kasnije kao navijač, a kao član Skupštine sam uvijek glasao prema svojoj savjesti. U Sheratonu sam stao na Barišićevu stranu, a ne na Antolićevu i Mamićevu. No, dobro, mislim da je Barišić mislio da bih ja glas dao Velimiru Zajecu i da me zato maknuo - rekao je Čerček za Sportklub

VEZANI ČLANCI:

- Da, odlučio sam se prije ovog raspleta svoj glas dati Zajecu. Mislim da Barišić treba biti počasni predsjednik kluba, da bi isto putovao s momčadi, a da je vrijeme za mlađe i nove ljude. I ja sam sa 75 godina već prestar za skupštinara. I da sam imao priliku glasati, i sam bio odstupio. Velimir Zajec je legenda kluba, u nekoliko je navrata već bio u klubu, ima dovoljno nogometnog iskustva i što je najvažnije, njega bi podržali svi koji vole Dinamo - smatra legenda plavih.

Komentara 8

BL
blekpanther
14:10 05.03.2024.

Marijane ako je već tako kako kažeš zašto nisi bio na Zajecovoj listi?

BI
billynik
13:00 05.03.2024.

E kad si se odrekao Mamića ....

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:30 05.03.2024.

pa zar ste zanemarili da je Barišić dva desetljeća marljivo surađivao i učio od Mamića i sad se čudite svi ovakvom epilogu , počevši od klupskih legendi do navijača. Izlevatio vas stari samo tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije