Jose na udaru

Legenda napala Mourinha: 'Užas! Ponizio ga je pred obitelji i prijateljima'

Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
08.08.2016.
u 12:50

Portugalaca je napao stručni komentator BBC-ja, bivši engleski reprezentativac Danny Murphy

Jose Mourinho i Juan Mata jednostavno se ne vole i to već neko vrijeme nije tajna. Dvojac se "zakačio" još u Chelseaju kad je Portugalac doslovno potjerao Španjolca u Manchester United, a sada, eto, ponovno surađuju. I već u prvoj službenoj utakmici, protiv Leicestera u Superkupu, došlo je do iskre koja bi mogla zapaliti novu vatru. Naime, Mata je utakmicu započeo na klupi, a u 63. minuti ušao je u igru. I ne bi to bilo toliko čudno da ga Mourinho u nadoknadi nije izvadio. Umjesto njega ušao je Henrikh Mkhitaryan, a prve informacije su bile da je Mata ozlijeđen. Međutim, to nije točno.

– S Matom je sve u redu, on razumije zbog čega sam to napravio. Morao sam izvaditi najnižeg igrača, a to je Mata, jer sam očekivao puno visokih lopti u završnici utakmice. Želio sam pobjedu i sad smo svi sretni.

No, takav potez Mati se zasigurno nije svidio, a Portugalaca je napao stručni komentator BBC-ja, bivši engleski reprezentativac Danny Murphy.

– Smatram da je Mourinho igračima i svima ostalima želio dati do znanja da Matu ne vidi u momčadi. Osramotio ga je pred navijačima, pred obitelji i prijateljima. To mi se nimalo ne sviđa. Mata se odlično ponašao tijekom slavlja, ostao je sa suigračima, ali sumnjam da će nakon svega ostati u Manchesteru – kazao je Murphy.

Komentara 1

JE
Jednakost
13:11 08.08.2016.

Mou know how, but is hole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije