JOŠ JEDNA ŽRTVA

Legendarni Brazilac pokraden u Parizu! Odnijeli su mu pola milijuna eura

Paris 2024 Olympics - Opening Ceremony
Foto: ANUSHREE FADNAVIS/REUTERS
1/2
27.07.2024.
u 16:00

U poprilično velikoj cifri od nekoliko stotina tisuća eura, ukradena mu je torba s novcem, satovima i nakitom koja se nalazila u taksiju

Olimpijske igre tek su počele, a već je došlo i do druge pljačke poznatih sportaša. I opet se radi o nogometašu, ovog puta odavno bivšem. 71-godišnji Brazilac Zico bio je dio svoje delegacije. Naime, u vrijednosti od pola milijuna eura ukradena mu je torba s novcem, satovima i nakitom koja se nalazila u taksiju. Doduše, tako kaže El Parisien, dok AFP tvrdi da je cifra pretjerana.

Uglavnom, radi se o poprilično velikoj cifri od nekoliko stotina tisuća. Stražnji prozor bio je otvoren, a onda su se pojavila dva pljačkaša i obavili pljačku na klasičan način. Jedan je odvratio pozornost vozaču, a drugi je uzeo torbu kroz otvoren prozor taksija u kojem se Zico vozio.

Zico je u igračkoj karijeri igrao za Flamengo, Udinese i japanski Kashima Antlers. Može se pohvaliti da je jedan od igrača koji su osvojili nagradu za najboljeg igrača svijeta, 1983. godine, za Brazil je u 72 nastupa zabio 52 gola, a trenirao je klubove u Japanu i Turskoj.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
16:52 27.07.2024.

Pa tko nosi toliko novaca, i nakita u torbi? Placaj sve karticom kao i ostali ljudi. A na ruku stavi $ 15 Timex.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije