KRITIZIRAO KLUPSKU POLITIKU

Lehmann prihvatio novčanu kaznu Stuttgarta

Jens Lehmann
Reuters
17.12.2009.
u 16:29

Veteran na vratima njemačkog nogometnog bundesligaša Stuttgarta Jens Lehmann (39) prihvatio je nakon početnog opiranja kaznu koju mu je odredila klupska uprava zbog javnog kritiziranja njihove politike.

- Razgovarao sam s Lehmannom i trenerom Christianom Grossom i sve smo riješili. Našli smo zajednički jezik i svi su problemi riješeni – rekao je sportski direktor Stuttgarta Horst Held.

Lehmann je kažnjen sa 40.000 eura zbog kritiziranja smjene sada već bivšeg trenera Markusa Babbela i dovođenja spomenutog Christiana Grossa, a prvotno je njegova reakcija na kaznu bila: “Kaznu ne prihvaćam i nemam je namjeru platiti”.

Lehmann trenutačno odrađuje i drugu kaznu, suspenziju od tri utakmice zabrane nastupa koju mu je dodijelila Disciplinska komisija Njemačkog nogometnog saveza (DFB) zbog gaženja na nogu i odgurivanja igrača Mainza Aristidea Bancea u 16. kolu Bundeslige.

Sljedeća prvenstvena utakmica u kojoj će Lehmann imati pravo nastupa bit će ona 31. siječnja u Mercedes-Benz Areni protiv Borussije Dortmund.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije