DEMARAI GRAY

Leicester City doveo prvo pojačanje zimskog prijelaznog roka

Demarai Gray
Foto: Leicester City
04.01.2016.
u 22:30

'Došao sam u sjajan klub i mislim da sam napravio pravi potez. Vjerujem da se u Leicesteru mogu dodatno razviti, a posebno mi je drago što ću zaigrati u Premier ligi.'

Leicester City je doveo prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku, a riječ je o 19-godišnjem veznjaku Demaraiju Grayu i navodno se za njega platila odšteta od pet milijuna eura.

Stigao je iz Birmingham Cityja i potpisao ugovor na tri i po godine.

- Došao sam u sjajan klub i mislim da sam napravio pravi potez. Vjerujem da se u Leicesteru mogu dodatno razviti, a posebno mi je drago što ću zaigrati u Premier ligi - rekao je Gray.

Za njega su, inače, interes pokazali Liverpool, Tottenham i Bournemouth, ali je Leicester bio najkonkretniji.

>> Vijest koja izaziva zabrinutost u Leicesteru, budi nadu Kramariću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije