Još jedan test

Leko nakon remija s Radomljem: 'Čuić je dobar, no moramo trenirati Livaju i Mlakara'

Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
07.07.2023.
u 22:49

Svojevrsnu generalnu probu za utakmicu Superkupa Hajduk će igrati u subotu protiv Trabzonspora. "Trabzonspor je protivnik po mjeri, s dobrim individualcima, s dobrim trenerom. Veselimo se utakmici", rekao je Ivan Leko o prijateljskom susretu s momčadi Nenada Bjelice

U tijeku su pripreme momčadi Hajduka koja se nalazi u slovenskom Bledu. U pretposljednjoj utakmici, protiv Radomlja, odigrali su 1:1, a utakmicu je komentirao trener Ivan Leko. 

"Čovjek želi više. Ovi su momci prošlu utakmicu odigrali dobrih pola sata protiv Olimpije. Marko, Kalik i Grgić, plus klinci. Sada je to bilo na drugačijem nivou. Fali mirnoće kako bismo zabili gol. Vjerujem da se sve događa s razlogom. Drago mi je da je puno momaka dobilo šansu. Momci koji su došli s posudbe, juniori. Mi koji smo dugo u nogometu znamo da je najbolniji prelazak iz juniora u seniore. Idealan scenarij je imati dva-tri juniora uz kvalitetne i iskusne igrače.", rekao je Leko za Hajduk Digital TV.

GALERIJA Plavi utakmicom protiv praške Sparte zaključili slovenske pripreme

Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika
1/36

Jedini pogodak za bijele u utakmici postigao je 20-godišnji Filip Čuić tek minutu nakon što je ušao u igru, a zabio je i protiv Spartaka iz Trnave. "Pravi je špic, dobar je. Nakon prvih par treninga me ugodno iznenadio. Dobar, agresivan u šesnaestercu, živi za gol. Šteta što nije dobio još više prilike. Zabija prave golove napadača, no moramo trenirati i Marka Livaju i Jana Mlakara. Teško je otvoriti previše prostora", rekao je o mladom igraču.

VEZANI ČLANCI:

Sutra momčad s Poljuda ima veliki test protiv Trabzonspora. Trener Nenad Bjelica je i bivši trener Dinama, a klub sprema pripreme u nadi da će ponovo osvojiti naslov prvaka Turske. Hajduku će to biti generalna proba prije utakmice Superkupa protiv Dinama 15. srpnja na Maksimiru.

"Htjeli bismo odigrati dobru utakmicu kako bismo se napunili samopouzdanjem i vjerom. Trabzonspor je protivnik po mjeri, s dobrim individualcima, s dobrim trenerom. Veselimo se utakmici. Moramo nastaviti raditi i nastojati što prije okupiti ekipu s kojom ćemo ići u prvenstvo i nadamo se europski boj", zaključio je Leko. 

VIDEO Antonija Zec: Između nastupa za Hrvatsku i operacije izabrala sam Europske igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije