PSG

Leonardo: Zlatan nije zaslužio isključenje

zlatan ibrahimović portal
Igor Kralj/Pixsell
12.02.2013.
u 23:53

Iza nas je tek jednoi poluvrijeme, drugo se igra u Parizu - mudro je rekao Carlo Ancelotti nakon pobjede u Valenciji 2:1

Pobjeda PSG-a u Valenciji 2:1 nije bacila u trans čelnike pariškog kluba. Kao da ih je više razočarao pogodak primljen u 90. minuti.

- Ma, nije nam trebao taj primljeni gol na kraju, razočarani smo njime koliko god da imamo dobar rezultat za uzvrat, koliko god je lijeo otići iz Valencije s pobjedom – kazao je obrambeni igrač PSG-a Mamadou Sakho.

Sportski direktor Leonardo, koji je susret gledao u društvu Davida Beckhama, među ostalim osvrnuo se na Ibrahimovićev crveni karton:

- Zlatan nije zaslužio isključenje - rekao je.

A trener Carlo Ancelotti samo je diplomatski izjavio:

- Iza nas je tek prvo poluvrijeme, drugo se igra u Parizu 6. ožujka.

Hvala na informaciji...

Komentara 5

AN
Andreeejjj
17:24 13.02.2013.

ZLATAN Ibrakadabra je kraaaalj....a vi pišite šta god želite. Jedan je IBRA a još je naš dečko uz to i najbolji igrać svjeta! Za Mesia i Ronalda igra cjela momčad, a IBRA nosa sam svaku momčad! LEGENDA IBRAAAAAAAAAAA

NI
Nini istrijan
07:01 13.02.2013.

Zlatan se jos nije naucio da suci njega ostrije kaznjavaju nego druge igrace,valjda zbog njegove fizicke gradje. Za isti takav prekrsaj je igrac Valencije dobio zuti karton. Vrlo glupo iskljucenje ali PSG je igrao vrlo pametno i rezultat je trebao biti veci.

MA
Majur
08:38 13.02.2013.

Naljutio se sto je loptu izgubio da bi drugog igraca Valencije nagazio bez pardona...tocno mu je na nogu isao i nije ga briga bila dali ce ga povrijedit...znaci crveni karton...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije