TOČNO U 21:20 sati

Lijewski strijelac desettisućitog gola za HSV!

Rukomet
19.09.2009.
u 11:26

Rukometaši HSV-a pobijedili su u derbiju trećeg kola Bundeslige domaći Rhein-Neckar Löwen u Mannheimu pred 11.000 gledatelja 34-30.

Osim obaju bodova, u toj su utakmici gosti ciljali i desettisućiti gol u klupskoj povijesti gledajući sva natjecanja. Postigao ga je u 55. minuti, za 30-27 vodstvo Hamburžana, Poljak Marcin Lijewski. Bio je točno 21 sat i 20 minuta.

Najbolji je strijelac u redovima pobjednika, koji vode na ljestvici s trima pobjedama, bio danski desnokrilni igrač Lindberg. Lijewski je, kao i sva trojica hrvatskih reprezentativaca (Lacković, Vori i Duvnjak) dodao četiri gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije