'NEMAM RIJEČI'

Livaković čestitao Vidi i poručio: Pozivam navijače da sad budu uz nas, hvala im na podršci

Zagreb: Odlazak igrača GNK Dinamo na uzvratnu utakmicu protiv AEK
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
20.08.2023.
u 12:37

- Ništa mi to ne znači. Nismo prošli. Odmah se sjetim onog Šahtara. Ne znam što je bolnije. Ne mogu opisati koliko te dvije utakmice bole - poručio je razočarani Livaković

Nogometaši zagrebačkog Dinama ispustili su u sučevoj nadoknadi plasman u doigravanje za Ligu prvaka, kad su primili dva pogotka čime je AEK izjednačio na 2:2 i tako se s ukupnih 4:3 plasirao u zadnje kolo kvalifikacija za elitno europsko klupsko natjecanje.

Dinamo je s dva pogotka (Šutalo 45+1', Ljubičić 65') preokrenuo 2:1 deficit iz prve utakmice, a zatim je uslijedio još jedan nevjerojatan preokret.

AEK je prvo zabio preko Arauja u 92. minuti nakon odbijanja lopte u kaznenom prostoru Dinama. I kad smo mislili da će utakmica ići u produžetke, AEK je u 100. minuti dobio kazneni udarac, kojeg je sinoć briljantni Dominik Livaković obranio Garciji, no na odbijancu je bio Domagoj Vida koji je zabio i izbacio Dinamo iz Lige prvaka.

Daleko najbolji pojedinac Dinama u susretu je bio upravo Livaković koji je, uz obranjeni kazneni udarac u 100. minuti, obranio još barem pet velikih šansi AEK-a, no ta mu individualna izvedba na kraju nije važna

- Ništa mi to ne znači. Nismo prošli. Odmah se sjetim onog Šahtara. Ne znam što je bolnije. Ne mogu opisati koliko te dvije utakmice bole - počeo je razočarani Livaković

- Ponosan sam na svoje suigrače, odigrali su odličnih 90 minuta. Mogu samo pozvati navijače da budu odmah uz nas. Vjerujem da će nam biti velika podrška, kao i uvijek. Hvala im na tome. Kroz Europsku ligu napravili smo neke od najboljih rezultata u klupskoj povijesti. Neka to bude i sada - istaknuo je prvi vratar 'vatrenih'.

Za kraj je Livaković čestitao suigraču iz reprezentacije Domagoju Vidi na pogotku i prolasku u play-off Lige prvaka te komentirao sudačku nadoknadu.

- Za sudačku nadoknadu nemam riječi. Jednostavno nemam. Ovo je bila jedna od najzahtjevnijih utakmica koju sam odigrao u karijeri. Ali reagirali smo jako dobro. Pohvalio bih još jednom dečke. Ponosan sam na njih. Čestitam Domagoju Vidi na golu i prolasku - zaključio je Livaković.

Komentara 12

ME
megaja
13:00 20.08.2023.

I pozdravi Bišćana neka stane između Perića , B.Šutala i ovog Francuza sto je kupljen ako ga nije sramota

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:02 20.08.2023.

Uz vas uvijek, uz novog trenera i predsjednika koje je nametnula torcida nikad.

ME
megaja
12:58 20.08.2023.

Bravo majstore svaka ti čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije