TRANSFER KARIJERE

Liverpool dovodi velikog Hajdukova talenta? 'Savršen igrač prema mišljenju Jürgena Kloppa'

Split: Hajduk i Hrvatski dragovoljac sastali se u 33. kolu HT Prve HNL
Ivo Cagalj/PIXSELL
13.02.2023.
u 11:42

Posljednji američki igrač na Anfieldu bio je Zak Whitebread, no nije pokazao ništa posebno 2004. godine nakon što je sletio na Otok

Mladi američki nogometaš Rokas Pukštas zablistao je u pobjedi Hajduka nad Varaždinom s rezultatom 4:1 uz sjajnu igru i dva pogotka. Veznjak bijelih, 18-godišnjak, spominje se kao potencijalna kupnja engleskog velikana Liverpoola. Navijačka stranica Liverpool.com smatra da je Pukštas idealan profil igrača prema standardima menadžera Jürgena Kloppa. 

"Pukštas je potencijalno idealan suigrač Stefanu Bajčetiću u Liverpoolu prema mišljenju menadžera Jürgena Kloppa. Prirodno je talentiran u obrambenim zadacima, a njegov rad i izdržljivost možemo pripisati genima, odnosno činjenici da mu je otac Mindaugas Pukštas, litvanski olimpijac koji je trčao maraton na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine", napisano je na tome portalu. 

Prije dvije i pol godine stigao je na Poljud u kadetsku momčad. Bivši trener Valdas Dambrauskas gurnuo ga je u seniorsku ekipu gdje je pokazao izniman talent. Prema Transfermarktu vrijedi milijun eura, a ugovor mu istječe 2025. godine. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

BS
Blue_shirt
12:17 13.02.2023.

Pitanje za autora koji se krije ispod naslova novine: Koliko je njegov menađer tebi "gurnia" za ovaj uradak ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije