ANDY CARROLL

Liverpool ga platio 40 milijuna eura, nastupao za Englesku, a sada je potpisao za četvrtoligaša

West Ham - Andy Carroll
Reuters/PIXSELL
19.09.2024.
u 07:33

"Andy stiže u Bordeaux kako bi pojačao napadački potencijal. Sa svojih 35 godina ima veliko iskustvo, bivši je engleski reprezentativac koji je odigrao gotovo 450 profesionalnih utakmica," navodi klub.

Bivši engleski reprezentativac Andy Carroll (35) karijeru će nastaviti u redovima francuskog četvrtoligaša Bordeauxa, objavio je klub na društvenim mrežama. Carroll dolazi u redove posrnulog francuskog velikana iz drugoligaša Amiensa u čijim redovima je prošle sezone upisao 35 nastupa i postigao četiri gola.

Bordeaux je šest puta bio francuski prvak, međutim nakon što je u kolovozu proglasio bankrot izbačen je u četvrtu ligu. Prošle sezone je igrao u drugom razredu francuskog nogometa zauzevši 12. mjesto.

"Andy stiže u Bordeaux kako bi pojačao napadački potencijal. Sa svojih 35 godina ima veliko iskustvo, bivši je engleski reprezentativac koji je odigrao gotovo 450 profesionalnih utakmica," navodi klub.

"Njegova veličina, njegov talent za postizanje pogotka i borbeni duh nedvojbeno će pomoći ove sezone," dodaje se.

Carroll je karijeru počeo u Newcastle Unitedu iz kojeg je 2011. za 40 milijuna eura preselio u Liverpool. Na Anfieldu se zadržao tek dvije sezone, pri čemu je jednu proveo na posudbi u West Hamu koji je potom otkupio njegov ugovor za 16 milijuna eura.

U dresu "čekićara" se zadržao sedam sezona, a potom je igrao za Reading i WBA. Ukupno je za Newcastle, Liverpool i West Ham u 248 nastupa zabio 54 gola.

Za englesku reprezentaciju je upisao devet nastupa postigavši dva gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije