FOOTBALL INSIDER

Liverpool odustao od Gvardiola. Ljuti rival spreman je Hrvata učiniti najskupljim stoperom svijeta

Bundesliga - Hertha BSC v RB Leipzig
Annegret Hilse/REUTERS
23.04.2023.
u 19:27

21-godišnji vatreni na radaru je nekoliko svjetski uglednih momčadi

Jedan od najtraženijih svjetskih braniča Joško Gvardiol prema tvrdnjama engleskog portala Football Insider karijeru sigurno neće nastaviti u Liverpoolu za kojeg je izjavio da ih simpatizira od djetinjstva. Navodno je klub s Anfielda poručio kako mu je previše dati 90 milijuna eura koliko Leipzig traži za 21-godišnjeg vatrenog. 

Tako je prema istom izvoru najveći favorit za dovođenje postao posrnuli europski gigant i ljuti rival redsa, Chelsea. Londonski plavci spremni su učiniti Gvardiola najskupljim stoperom svijeta i platiti spomenutu cifru čime bi Joško prestigao Harrya Maguirea kojeg je Manchester United platio 87 milijuna eura i gadno pogriješio. 

Situaciju oko hrvatskog reprezentativca s velikom pažnjom prate i ostali klubovi poput Manchester Uniteda, Manchester Citya i Reala, ali je dosad samo Chelsea poslao ponudu Leipzigu koja je u međuvremenu odbijena. 

Zagrebački Dinamo također bi mogao jako dobro profitirati iz ovog posla pošto hrvatski prvak prema ugovoru s Leipzigom ima 20 posto od Leipzigove zarade prilikom transfera Gvardiola u treći klub. Njemački bundesligaš je iskrcao u Maksmirsku 128 oko 18.8 milijuna eura.

Komentara 6

PE
Pericabad2
20:39 23.04.2023.

Toliko ga pumpaju ti mediji da to ne moze biti dobro za jednoga mladog igraca. Nadam se najboljemu jer izgleda jednostavan decko, ako ga slava ne lupi u glavu

Avatar trabanti
trabanti
20:07 23.04.2023.

Sesvete su isto "još u utrci".....

DM
drazen.muhvic
20:57 23.04.2023.

Ono kada u modernom nogometu daješ cca 100 milijuna nečega za tipa kojemu je zapravo zadatak izbiti loptu što dalje od svog gola i kadikad lupiti protivničkog napadača po cjevanici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije