TRENER BARCELONE

Luis Enrique: Novi igrači nemaju pojma što želim

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.09.2016.
u 00:30

– Još uvijek vidim mnoge stvari koje treba ispraviti. Novi igrači još nemaju pojma što mi želimo, još su jako daleko od toga, nikako da shvate sistem igre Barcelone – rekao je Luis Enrique

Barcelona je za vikend senzacionalno u Primeri izgubila od novog prvoligaša Alavesa (1:2), a trener Katalonaca Luis Enrique napao je novopridošle igrače.

– Još uvijek vidim mnoge stvari koje treba ispraviti. Novi igrači još nemaju pojma što mi želimo, još su jako daleko od toga, nikako da shvate sistem igre Barcelone – rekao je Luis Enrique, čiju Barcelonu danas očekuje dvoboj protiv Celtica (20.45 sati, Nou Camp).

Lijevi bek Jordi Alba je dodao:

– Imamo puno dobrih igrača, ali Messi je taj koji pravi razliku. A on je ozlijeđen...

>> Senzacija u Španjolskoj! Lanjski drugoligaš Alaves srušio Barcu

Komentara 1

TR
Trešnjevčanin7
11:41 13.09.2016.

Ovaj vikend se posebno vidjelo ko je najbolji na svijetu, pa mesi od 10 slobodnjaka fula 11, a dodat tocno je dosta komplicirana stvar za jednog takozvanog 《genijalca》 .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije