Želi igrati s Elfom

Luka Modrić: Nijemci imaju “hrvatski kompleks”

'Croatian midfielder Luka Modric celebrates at the end of the Euro 2012 championships football match Republic of Ireland vs Croatia on June 10, 2012 at the Municipal Stadium in Poznan. Croatia won 3 t
'ODD ANDERSEN'
13.06.2012.
u 18:07

Iako je najbolji hrvatski igrač, za njemački Bild rekao je kako se ne osjeća kao zvijezda

Zanimljiv intervju za Sport Bild dao je Luka Modrić. Kazao je da se ne osjeća kao zvijezda iako je najbolji hrvatski igrač. Podsjetio ga je novinar na poraz od Turske na EP-u u Austriji i Švicarskoj prije četiri godine.

– Bili smo tako blizu polufinalu u kojem bismo igrali protiv Njemačke. Oni imaju “hrvatski kompleks”. Volio bih da se sretnemo u polufinalu ovog EP-a. Uvijek rado igramo protiv Nijemaca. Ne plašimo ih se definitivno – kazao je, između ostaloga Luka Modrić.

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:25 13.06.2012.

E neka si mu reka Lukice.... jako su oni nama zaokupirani... I ja bi da se sa njima sastanemo i posaljemo doma...

GO
golo
19:26 13.06.2012.

bravo luka, tako je i hrabra hrvatska vojska za vrijeme drugog rata zaustavila vlak pun oruzja koji je isao iz njemacke u grcku za njihovu vojsku, naravno sve se je oruzje predalo hrvatima po naredjenju hrvatskog generala, a njemci nista.

KI
kitikat
19:48 13.06.2012.

eh luka,luka......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije