Spursi na pripremama

Luka Modrić u sastavu Tottenhama protiv Orlando Piratesa

\'Tottenham Hotspur\'s Jermain Defoe (L) celebrates his second goal against Charlton Athletic with Luka Modric (R) during their FA Cup soccer match at White Hart Lane in London January 9, 2011.    REU
Reuters
19.07.2011.
u 14:41

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp potvrdio je da će Luka Modrić biti u sastavu u današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Orlando Piratesa

Komentara 2

NH
N-Hudy
16:32 19.07.2011.

...Ovo mora da je vijest godine što će Luka Modrić igrati u prvom sastavu u prijateljskoj utakmici! Čudo neviđeno! Da Ćorluka zabi hattrick, opet bi bila vijest: \"Modrić čestitao Ćorluki za 3 gola\"

OD
otac_domovine
17:37 19.07.2011.

Večernji list pada sve niže i niže. Jedna od idućih vijesti mogla bi biti: Modrić se najeo lubenice pa išao svakih 15 minuta mokriti. Ili baba vračara prorekla Modriću da će otići u ManU. Ili Modrić viđen na bureku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije