LIGA PRVAKA U utorak se igraju dvije uzvratne utakmice četvrtfinala

Lyon ove sezone još nije izgubio u gostima

nog-lyon-txt.jpg
import
03.04.2006.
u 18:04

Dva talijanska kluba, oba sa San Sira danas će tražiti put do polufinala Lige prvaka. Milan će kod kuće tražiti pobjedu protiv Lyona, samo pobjeda vodi ga u sraz protiv Benfice ili Barcelone. Inter će, pak, u Španjolskoj, braniti 2:1 prednost nad Villarrealom. I dojam je, do polufinala će lakše od Milana.

Nisam sam
Na prvi pogled Milan ima dobar rezultata za uzvrat, 0:0 iz prvog susreta daje im mnogo nade. Doduše, mogli su imati i bolji rezultat, no vratar Lyona Gregory Coupet bio je čudesan. Taj se vrsni vratar dokazuje francuskom izborniku u borbi s Barthezom za nacionalnu jedinicu. Milan je još jednom posrno u nacionalnom prvenstvu, poraz od Leccea oproštaj je od ambicija da dostignu Juventus.

Možda su već mislima bili a Lyonom. A ni to neće biti lagan posao. Ako je suditi po rezultatima koje Lyon ima iza sebe. Momčad Gerarda Houliera nije u ovoj sezoni izgubila niti jedan susret u gostima. Jedina dva poraza doživjeli su u francuskom prvenstvu (od Lillea i Rennesa). Ali, na svom travnjaku. U Ligi prvaka nemaju niti jedan poraz.

Inter vreba kontru
- Neće biti lako, pa Milan je na San Siru zabio četiri komada Bayernu, momčadi koja ima odličnu obranu - ustvrdio je Juninho koji zbog kartona nije igrao u prvom susretu.

I to se itekako osjetilo, Lyon mnogo toga zasniva na njegovim ubačajima i slobodnim udarcima.

- Ne ovisimo o jednom igraču, pa ni o meni. Ja igram dobro samo kad igra cijela momčad. Sad neće biti Tiaga, ali vjerojem da možemo dobro proći. Ako ne uspijemo, bit će mi žao, ali ne treba to shvatiti kao tragediju, pa neće to biti kraj svijeta za nas - zaključio je Juninho. U drugom susretu, Inter će pokušati obraniti 2:1. Adriano i Martins vratili su Inter nakon što je u prvoj minuti Forlan zabio za Villareal. Inter će, jmačno, čekati priliku za kontru.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije