Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA

Majer nakon dva gola: Mislim da smo spremni za Euro

Rijeka: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Sjeverne Makedonije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
03.06.2024.
u 22:11

- Sretan sam zbog golova, ali više zbog pobjede i ovakvog starta, to je bitno za pripremu za Euro. Uvijek ima par segmenata u kojima možemo biti bolji i moramo, imamo jako tešku grup - rekao je Majer.

U prvom pripremnom susretu uoči Eura u Njemačkoj, hrvatska nogometna reprezentacija je na riječkoj Rujevici pred 8.000 gledatelja pobijedila Sjevernu Makedoniju s 3:0. Vatreni su rutinski odradili posao protiv suparnika koji je trebao biti priprema za Albaniju s kojom se Hrvatska, uz Italiju i Španjolsku, nalazi u grupi B.

- Sretan sam zbog golova, ali više zbog pobjede i ovakvog starta, to je bitno za pripremu za Euro. Uvijek ima par segmenata u kojima možemo biti bolji i moramo, imamo jako tešku grupu. Mislim da smo prvu utakmicu odigrali na dobroj razini. Osjećam se dobro, jako je dobro bilo, rekao je. Makedonija i Albanija je sličan sistem, ali Euro je nšto drugo. Neće biti lako, ali mislim da smo spremni - rekao je dvostruki strijelac Lovro Majer, prenosi HRT.

Mateo Kovačić upisao je 100. nastup za Hrvatsku.

- Lijep je osjećaj, hvala izborniku, ponosan sam da sam ušao u klub 100. Do sada nije bilo zlata, ali idemo korak po korak, daj Bože da bude u sljedećim nastupima - rekao je Kovačić.

A prvijenac za vatrene postigao je Marco Pašalić.

- Neopisiv osjećaj, zabiti na Rujevici, sada sam sretan što sam zabio i još za reprezentaciju. Dobro je da sam zabio i da se pripremam dobro. Nisam zabio protiv Egipta i Tunisa, Mandžo mi je prije ulaska rekao da ne forsiram, ako dođe, dođe, uzeo sam taj savjet, dodaje - rekao je Pašalić.

 

Komentara 1

Avatar Retro
Retro
22:40 03.06.2024.

Budite malo više spremni od Hrgovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije