Dolazi 130 gostiju

Maksimir će 'gorjeti': Prodano svih 11.000 ulaznica za Sevillu!

Zagreb: Manchester City bio je bolji od Dinama, a u osminu finala Lige prvaka ide talijanska Atalanta
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
24.02.2022.
u 09:15

Gosti iz Seville imat će simboličnu podršku, najavljen je dolazak 130 navijača. Bit će smješteni na zapadnoj tribini, a jedan dio i u VIP prostorima.

Maksimirski oronuli stadion u ovakvom izdanju više nikada neće biti pun jer je istočna tribina izvan funkcije nakon potresa. No, sad se u kapacitet uplela i korona, pa je on još smanjen te je samo 40 posto kapaciteta moglo u prodaju. Šteta, jer danas bi taj bijedni stadion bio dobro ispunjen.

Naime, u utorak je počela prodaja ulaznica za susret sa Sevillom, a već do 15 sati sve su ulaznice prodane. Doduše, nije to nekakav senzacionalan broj, ali plavi će imati podršku oko 11.000 gledatelja koji će biti na dvije zapadne tribine, dvije sjeverne pa i na južnoj tribini koja je ovaj put domaća.

Gosti iz Seville imat će simboličnu podršku, najavljen je dolazak 130 navijača. Bit će smješteni na zapadnoj tribini, a jedan dio i u VIP prostorima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije