...I KOLIKO DUGO?

Jedan od najvećih problema za Kopića: Kako bez Ademija?

storyeditor/2021-12-21/PXL_011221_90921293.jpg
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
23.02.2022.
u 18:22

– Arijan Ademi zbog kontuzije mišića neće biti u kadru u četvrtak za utakmicu protiv Seville. Do kraja tjedna vidjet će se zdravstveno stanje kapetana za dalje

Nakon utakmice i ranog izlaska s travnjaka u susretu s Lokomotivom bilo je neizvjesno o kakvoj je ozljedi Arijana Ademija riječ. Naime, Ademi je ušao u 46. minuti i u 59. je zamijenjen, došlo je do nezgodnog sudara sa suigračem Josipom Mišićem pa je kapetan plavih, ljutit zbog ozljede, morao s travnjaka. Ponedjeljak je proveo na pretragama i do navečer se još nije znalo kolika će biti stanka, koliko je ozljeda teška.

Ademija je noga i dalje boljela, a jučer su stigli i konačni nalazi, riječ je o kontuziji mišića, što ne bi trebala biti posebno teška ozljeda, no sigurno ga neće biti u sutrašnjoj utakmici sa Sevillom, potvrdili su nam to i u Dinamu:

– Arijan Ademi zbog kontuzije mišića neće biti u kadru u četvrtak za utakmicu protiv Seville. Do kraja tjedna vidjet će se zdravstveno stanje kapetana za dalje.

Postoji nada da će se hematom koji ima povući i da će biti spreman za nedjelju, kada plavi gostuju u izuzetno važnom derbiju s Osijekom. Teško je zasad prognozirati hoće li se do tada i koliko oporaviti, jer u ovom trenutku to je i najvažnija utakmica za plave, važnija čak i od Seville. Ipak je riječ o velikoj borbi za naslov prvaka, a jasno je da je taj trofej prioritet plavima jer s naslovom prvaka ponovno bi išli u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Nije spreman  ni Luka Ivanušec, on je uz Ademija izuzetno važna karika u momčadi Željka Kopića, očekuje se da će uskoro biti spremni i Komnen Andrić (ali ne za Sevillu, op.a.) kao i Kevin Theophile Catherine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije