EUROPSKO PROLJEĆE

Maksimir će opet 'gorjeti'! U jednom danu rasprodani istok i zapad dolje

Redovi za ulaznice Dinamo - Viktoria Plzen
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/10
08.02.2019.
u 13:43

Podsjetimo, jučer u 11 sati krenula je prodaja karata, a navijači su čekali i cijelu noć kako bi došli do ulaznice za ovu povijesnu utakmicu.

Dan nakon što su u prodaju puštene ulaznice za utakmicu 1/16 finala Europa lige između Dinama i Viktorije Plzenm, iz Maksimira su stigle odlične vijesti. 

Naime, karata za istočnu tribinu više nema. Također, rasprdana je i tribina zapad dolje. 

>> Pogledajte kako je bilo navijačima koji su cijelu noć čekali kartu za utakmicu Dinamo - Viktoria Plzen

"O eventualnim dodatnim kapacitetima na tribini zapad dolje, GNK Dinamo obavijestit će navijače i javnost u petak, 15. veljače.

U prodaji su i dalje ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore i zapad gore!", poručili su iz na službenim stranicama zagrebačkog kluba. 

Redovi za ulaznice Dinamo - Viktoria Plzen Redovi za ulaznice Dinamo - Viktoria Plzen
1/6

Podsjetimo, jučer u 11 sati krenula je prodaja karata, a navijači su čekali i cijelu noć kako bi došli do ulaznice za ovu povijesnu utakmicu.

>> Pogledajte kako su navijači čekali karte za utakmicu Dinama i Viktorije

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Niškorist
Niškorist
16:18 08.02.2019.

Koliko ima Hrvata u prvoj momčadi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije