SKIJAŠKO TRČANJE

Malec i Dadić nastup završili u kvalifikacijama sprinta

Edi Dadić
Goran Jakuš/Pixsell
11.02.2014.
u 11:54

U utorak je na rasporedu bio sprint, a Malec završila je na 61. mjestu od ukupno 67 natjecateljica. Dadić je završio 69.

Vedrana Malec drugi je nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju završila u kvalifikacijama. Naime, u utorak je na rasporedu bio sprint, a hrvatska skijašica-trkačica završila je na 61. mjestu od ukupno 67 natjecateljica.

U četvrtfinale je prošlo 30 najboljih, a Malec je u cilj ušla s vremenom 2:54.60, što je bilo za 22.53 sekunde sporije od najbrže Norvežanke Maiken Caspersen Falle te za 14.43 sekunde sporije od 30. Hanne Kolb, koja je kao posljednja izborila četvrtfinale.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

U istoj disciplini, ali u kod muškaraca, u kvalifikacijama je zapeo i Edi Dadić. On je stazu prošao u vremenu 3:52.89 što mu je na kraju bilo dovoljno za 69. mjesto od ukupno 86 skijaša-trkača

Četvrtfinale je Dadiću za nešto više od 15 sekundi.

>> Malec u prvom nastupu na Igrama završila 59.
>> Uvjeti nisu loši, a još nisam naletjela na zajednički WC

Komentara 1

DH
dalibor.hren
09:57 12.02.2014.

Naši bi bili konkurentni na motornim sanjkama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije