Igrali Kova i LUka

Ronaldo srušio Malmö i postao najbolji strijelac Reala u povijesti!

Malmo - Real
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
30.09.2015.
u 22:38

Ronaldu je to bio 323. pogodak za madridski klub i tako se izjednačio s Raulom na prvom mjestu najboljih strijelaca Reala svih vremena

Real Madrid nastavio je pobjednički u Ligi prvaka, i u drugom kolu došao je do slavlja, pobijedio je Malmö u gostima sa 2:0. Oba pogotka postigao je Cristiano Ronaldo.

Bio je to susret u kojem je Real dominirao, imao posjed lopte 70 posto i stvorio dosta prilika, ali nije oduševio. Na trenutke je to bila uspavanka, Realu je nedostajalo i ideje, iako se mora uzeti u obzir da je teško probiti bunker. 

Kovačić sudjelova kod gola

Prva prava prilika došla je u 16. minuti, Benzema je lijepo prošao i dao povratnu za Ronalda, ali njegov udarac Wiland brani. No,  samo 13 minuta kasnije bio je nemoćan. Kovačić je odličnom loptom našao Isca, on proslijedio do Ronalda koji zabija za vodstvo gostujuće momčadi. Bio mu je 500. pogodak u karijeri u 753. nastupu.

U nastavku je Real nastavio s dominacijom, a tek u 90. minuti Ronaldo je riješio pitanje pobjednika. Bila je to lijepa i brza akcija, Modrić je dao za Carvajala, on iz prve za Vazqueza koji ubacuje na peterac, a portugalski napadač spretno zatresao mrežu i postavio konačni rezultat. Bio mu je to 323. pogodak za madridski klub i tako se izjednačio s Raulom na prvom mjestu najboljih strijelaca Reala svih vremena. Njemu je za to bilo potrebno 308 utakmica, a Raulu 741.

Luka ušao u nastavku

Mateo Kovačić zaigrao je u početnom sastavu i odigrao solidnu utakmicu. Dobio je žuti karton, sudjelovao u akciji za pogodak, a i sam je bio u dobroj prilici u 51. minuti, ali je pucao pored gola. Iz igre je izašao u 73. minuti, šest minuta nakon što je ušao Luka Modrić.

Real tako nakon pobjede nad Šahtarom (4:0) u prvom kolu sada ima svih šest bodova i na vrhu je skupine.

Liga prvaka, 2. kolo:

Malmö - Real 0:2 (C. Ronaldo 29', 90')

Malmö: Wiland, Tinnerholm, Yotún, Bengtsson, Árnason, Lewicki, Adu, Rodić (Eikrem od 67.), Rosenberg, Berget, Đurđić (Carvalho od 81.).

Real: Navas, Varane, Nacho, Carvajal, Arbeloa, Kroos, Casemiro, Kovačić (Vazquez od 73.), Isco (Denis Čerišev od 84.), Ronaldo, Benzema (Modrić od 67.).

Tijek utakmice možete pogledati OVDJE!

>>PSG uz autogol Srne lako svladao Šahtar, United, City i Benfica slavili nakon preokreta

>>Ocjene igrača: Kovačiću i Modriću trojka

Komentara 2

Avatar nula
nula
23:39 30.09.2015.

Gdje su kometari ??!! Nema ih , pojela maca , jer su Hrvati bili uspjesni i to je vidija cili svit ....

Avatar dzambo
dzambo
05:07 01.10.2015.

A zasto da se komentira...sto pomazemo strane klubove a svi nasi sluze samo za kantu za nabijanje...R.Madrid je ovdje padao kao ''kruska'' i to sa svojim strancima protiv domacih ''decki''...a Bayern isto nije dobro prolazio ovdje....a da dalje ne nabrajam....ko sve nove drzave izvozimo najbolje a uvozimo najgore....i onda se cudimo sto poslije 25 godina mi smo jos na ''pocetku''...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije