Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TARAVELU OTIŠLA LOŽA

Mamić poludio na Fernandesa i izvadio ga u 20. minuti: Bio je totalno van utakmice

Junior Fernandes
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.01.2014.
u 20:17

– Bio je totalno van utakmice i naravno da ćemo razgovarati s njim o tome. Ne samo s njim nego sa svima koji su danas tako odigrali – rekao je Mamić.

Dinamo je na početku priprema u Turskoj poražen od Züricha s rezultatom 2:4, a nakon utakmice trener Zoran Mamić otkrio je svoja razmišljanja za službene stranice kluba.

– Zaslužena je pobjeda Züricha koji je pokazao više od nas. Bili su puno brži, više se kretali i više radili bez lopte. Zapravo izveli su dosta toga što smo mi tražili od naše ekipe, ali oni to nisu pokazali na terenu – kaže trener pa detaljnije analizira:

– Prvo poluvrijeme bili smo previše široko u obrani i posebno u veznom redu te nismo djelovali kao momčad. Radili su nam velike probleme u sredini terena.

U nastavku je Dinamo bio dosta bolji:

– Da, u nastavku smo bili puno aktivniji. Zapravo, vidjeli smo već na zagrijavanju da će ta ekipa biti življa jer su djelovali puno odmornije od onih na terenu – priča trener pa nastavlja o lošem pristupu:

– Primili smo zaista mnogo golova, a iako nitko ne voli izgubiti, ponekad i nije loše da se naše pogreške kazne. Ako ne uđemo maksimalno koncentrirani i sa 100 posto, bez obzira na to tko je bio protivnik, možemo imati probleme. Jednostavno moramo biti "unutra", a kada imamo dosta igrača s pristupom "lako ćemo", onda to ovako izgleda.

Jedan od takvih je očito bio i Junior Fernandes koji je izišao iz igre nakon manje od 20 minuta na terenu:

– Bio je totalno van utakmice i naravno da ćemo razgovarati s njim o tome. Ne samo s njim, nego sa svima koji su danas tako odigrali – priča trener Mamić pa dodaje:

– Radili smo pogreške kakve nam se ne smiju događati, ali ispred nas su još dva tjedna rada tako da ćemo sigurno biti u puno boljoj formi.

U ranoj fazi je iz igre izišao Jeremy Taravel:

– Osjetio je zadnju ložu, a teško je sada reći o kakvoj je ozljedi riječ – rekao je Zoran Mamić pa zaključio o općem naguravanju u 68. minuti:

– Takve stvari događaju se na pripremnim utakmicama, ali najvažnije je da se sve dobro završilo.

>> Dinamo izgubio 2:4 od Züricha, ozljeda Taravela

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
09:52 22.01.2014.

kolike glave imaju ovi Daltoni, nema dovojno velikog monitora koji bi ih mogao prikazati :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije