Slom

Mamić više nema razloga za momčad davati 4,5 milijuna eura

'sport......zagreb.....28.10.2009.   mladina - stadion vinogradara - nogometna utakmica, htrvatski kup, osmina finala, nk vinogradar-nk dinamo/ ante tomic, andrej kramaric, dejan lovren, tomislav barb
'Marko Lukunic/ VLM'
30.10.2009.
u 08:11

Zdravko Mamić ući će u Dinamovu povijest kao djelatnik kluba koji je zaprimio dvije najveće Uefine kazne. Prije petnaest godina u Auxerreu bio je sportski direktor koji je vulgarno, na granici fizičkog obračuna, napao suca.

Sinoć je kao apsolutni vladar kluba doznao da će Ajax i Timisoar igrati u "grobnoj maksimirskoj tišini" te da na ljestvici modri imaju nula bodova nakon prvog kruga, dakle, zapravo su ponovno izbačeni iz Europe. I odmah dolazi u pitanje Mamićev pogon vrijedan 4,5 milijuna eura, sinoć se u Maksimiru zapravo dogodio - bankrot.

Klub koji je 1967. godine bio osvajač Kupa velesajamskih gradova, koji je bio pojam najgospodskijeg kluba bivše države, odavno to nije. Zbog ponašanja Zdravka Mamića i jedne skupine huligana koji u svakome europskom gradu naprave nered, stvorena je slika kluba koji je već podulje Uefina "crvena krpa".

Mamić je, istina, zapomagao, tražio u svim državnim institucijama pomoć kako se boriti protiv skupine huligana. I to nakon što je svoj nogometni put započeo kao spona Dinama s kraja 80-ih i navijača. U Canjuginoj diktaturi Mamić je bio na vrhu štita BBB-a kada se mijenjalo ime. Sada, kada kazna zvuči kao "smrtna presuda", postoje dvije frakcije BBB-a, jedna koja viče: "Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje!" i ona druga koja je spremna bokserom krenuti na ovu, koja ne misli isto jer ju je Mamić pokušao pridobiti na svoju stranu. Bio je to sinoć Mamićev "Halloween" jer je s navijačima tikve sadio!

Ključne riječi

Komentara 14

DI
divljachina
08:21 30.10.2009.

Flak ispali si metak u tu praseću glavu. kakve ti to nebuloze pišeš? jel moguće da kreten s razmišljanjem kao ti uopće može pisat članke u jednim eminentnim novinam kao večernji? znači svi klubovi po tebi kad ispadnu iz EUrope bi trebali rasprodat momčad? pa ti si debil, momčad se stvara,a ne rasprodaje, zato nikad nismo ništa ni napravili, a ni nećemo dok idioti kao ti pišu u novinama!

SA
SI aka SI
08:31 30.10.2009.

aplauz navijačima, čuvarima zagrebačke časti koji navodno vole Dinamo. Dugo su nas trpili, a sada im je očito dopizdilo gledati plave budale koje rade sranja i uništavaju sve pred sobom gdje god stignu. Istovremeno, naše pravosuđe i policija nema pojma kako tome stati na kraj. Usput, to je samo pridonijelo potpunom krahu Mamićeve vizije Dinamovog proljeća sa kadrom Carlos, Sammir, Papadopulos, Callelo, Glavina i društvo

OB
-obrisani-
10:08 30.10.2009.

Dosta vise toga o Zdravku Mmicu.Ko vama smeta da budete kulturni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije