Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BECKHAM U TOTTENHAM?

Manchester City želi Rakitića već u siječnju

\'Schalke\'s Croatian midfielder Ivan Rakitic plays with his mouth guard during the last training session one day ahead of the third UEFA Champions League group B match between FC Schalke 04 vs Hapoel
AFP
01.01.2011.
u 17:12

Prvu nogometnu utakmicu u 2011. pamtit će navijači Manchester Uniteda, koji je u gostima nadjačao WBA 2:1.

New Year's Day 2011. pamtit će posebno navijači Manchester Uniteda jer su oni prva momčad koja je slavila u novoj godini 2:1 protiv WBA u gostima. Kod 1:1 igrač WBA Odemwingie promašio je kazneni udarac. Wayne Rooney je prvi strijelac u 2011., a sve je oplemenio i asistencijom Hernandezu za pobjedu.
 
Klasnić igrao 20 minuta

Edin Džeko se proteklih dana spominjao kao novi igrač Manchester Cityja. U subotu se pak pojavila informacija da je Ivan Rakitić također na popisu želja nebesko plavih iz Manchestera. Naime, Rakitić je od ljeta slobodni igrač, dakle, u slučaju njegova odlaska Schalke za njega ne bi dobio ni eura. Stoga se Nijemcima svidjela ideja da ga šeici odmah kupe. David Beckham uvijek je posebna priča engleskih medija pa je tako bilo i prvog dana 2011. Naime, menadžer Tottenhama Harry Redknapp izjavio je da želi na White Hart Laneu vidjeti bivšeg kapetana Engleske i da će klub poslati LA Galaxyju službenu ponudu za Becksa.

- Ne bih ga uzeo da naš marketing profitira, odnosno da se proda nešto više dresova, već uistinu vjerujem da Beckham i sa 35 godina još može igrati na najvišoj razini - rekao je Redknapp.

Netko je dodao i da Garetha Balea malo poduči u centaršutu, dijelu igre koji Bale još nije usavršio. A baš je Bale donio pobjedu Spursima protiv Fulhama (1:0). Modrić je igrao standardno dobro, Ćorluka je u 22. minuti zamijenio Huttona, Kranjčar je i dalje na klupi. Liverpool je u sučevoj nadoknadi srušio Bolton (2:1, Torres i J. Cole), Ivan Klasnić igrao je od 69. minute, no Bolton nije uspio izdržati na Anfieldu. Blackburn je stradao protiv Sunderlanda, Kalinić nije igrao zbog crvenog kartona.
 
Spursi prema vrhu

Rezultati 21. kola: Liverpool - Bolton 2:1, WBA - Manchester United 1:2, Manchester City - Blackpool 1:0, Stoke - Everton 2:0, Sunderland - Blackburn 3:0, Tottenham - Fulham 1:0, West Ham - Wolverhampton 2:0. Poredak: Manchester U. 41 (19 utakmica), Manchester C. 41, Arsenal 36 (19), Tottenham 36 (20)...

Komentara 4

JO
jozinho
19:54 01.01.2011.

Rakitic u Manchester City? Super rijesenje!! Bez problema bi se \"Raketa\" probila u prvi 11 zatim bi uvijek bio u igri za naslov premier shipa i lige prvaka a i placa bi mu bila kao ni u jednom drugom Klubu.

Avatar poljicanin
poljicanin
12:54 02.01.2011.

Ivane,idi tamo gdje dobijes najvise.Dobar ugovor je najbitnija stvar za svakog profesionalca,a u Cityju imas i odlicnu sansu biti standardan na svojoj poziciji.Samo ne ostani u Schalkeu kod skrtog i malo zajebanog Magatha.

OB
-obrisani-
22:04 03.01.2011.

Manchester City želi Rakitića već u siječnju jer taj Švicarac koji nastupa za balkanski zavičaj je čudo od igrača..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije