PROTIV BODO/GLIMTA

VIDEO Navijači Dinama po kiši razgrabili ulaznice, bit će spektakl na Maksimiru

Počela prodaja ulaznica za drugu utakmicu doigravanja UEFA Lige prvaka između Dinama i Bodo/Glimta
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
22.08.2022.
u 17:40

Plavi imaju zaostatak od 1:0 iz Norveške, što je svakako dostižna prednost uz pune tribine Maksimira. A podrška navijača u srijedu neće nedostajati.

Zagrebački Dinamo u srijedu u 21 sat na Maksimiru igra uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv norveškog Bodø/Glimta.

Plavi imaju zaostatak od 1:0 iz Norveške, što je svakako dostižna prednost uz pune tribine Maksimira. A podrška navijača u srijedu neće nedostajati.

Prodaja ulaznica počela je danas u 11 sati, a već u 16 sati iz Maksimira su javili da su rasprodane su pojedinačne ulaznice za tribinu zapad dolje. Navijače nije omela ni kiša koja je padala.

U prodaji su još uvijek pojedinačne ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore, zapad gore, kao i godišnje ulaznice za tribine sjever dolje i gore te zapad gore. Prodaja godišnjih ulaznica završava danas u 19 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
18:14 22.08.2022.

Ono, zajamčeni spetakl...kada igra Dinamo, veliki europski klub, za nas najveći...idemo po još jednu veliku i nezaboravnu jesen i proljeće u Europi...ove godine LP se igra u Maksimir...bravoo plavi lavovi, ponos hrvatskog nogometa...ajmooo dečki samo jakooo...ale ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije