NAKON USPJEHA ŽIVOTA

Mandžo s hrvatskom zastavom predvodio slavlje pred navijačima

Mario Mandžukić (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
Autori: ab, av/VLM
25.05.2013.
u 22:42

Robben je do navijača, uplakan od sreće, došao ogrnut nizozemskom zastavom, a Mandžukić trobojnicom

Dok su igrači Borussije Dortmund stajali pokisli od tuge i jada nakon izgubljenog finala, protivnici iz Bayerna "luđački" su se bacali po travnjaku, skakali jedni po drugima, po treneru Juppu Heycknesu, stožeru... Nakon što su se malo proveselili na centru Wembleyja, nije im trebalo dugo da se sjete vjerne vojske od na desetke tisuća navijača koji su stigli iz Njemačke.

Otišli su prema dijelu tribine gdje su bili navijači Bayerna i nekoliko minuta slavili s njima. Feštu je predvodio Mario Mandžukić ogrnut hrvatskom zastavom dok je Timoščuk ponio svoju ukrajinsku. Shaqiri je pak uzeo dvije - švicarsku i kosovsku! Arjen Robben uzeo je zastavu Nizozemske i slavio suznih očiju. Ovo je bila njegova večer karijere. Upisao je asistenciju Mandžukiću, zabio gol za pobjedu i to nakon što cijelu utakmicu nije previše radio za momčad.

A dok su igrači Bayerna po već drugi put podizali pehar, oni Borussijini još uvijek su ležali na travnjaku. Teški su to trenuci, nema sumnje, pogotovo nakon što su bili ravnopravna, u nekim trenucima i puno opasnija momčad, a u prvom poluvremenu bili su dominantniji. Odšetali su i oni do svojih navijača, pozdravili ih pljeskom i tužni se uputili kući.

>> Sretni Bayern osvojio Ligu prvaka! Mandžukić strijelac!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije