IZBORNIK GAUČOSA

Maradona: Pomoći ćemo Messiju da nas odvede do finala

Lionel Messi
Reuters
21.01.2010.
u 20:41

- Siguran sam da će i na Svjetskom prvenstvu Leo ostaviti sjajan dojam. Ima sve što mu treba da bi mu to uspjelo, a mi ćemo mu pritom pomoći - kazao je Maradona.

U četvrtak je izbornik argentinskih nogometaša Diego Maradona posjetio stadion Soccer City u Johannesburgu, mjesto odigravanja otvarajuće i finalne utakmice SP-a u JAR-u.

- Ovo je uistinu prekrasan stadion. Volio bih zaigrati na njemu. Nažalost, moje je vrijeme prošlo – izjavio je 49-godišnji Argentinac nakon razgledavanja.

I ovom je prilikom nekad najbolji nogometaš svijeta govorio o misiji Lionela Messija, od kojega očekuje da "gauče" odvede do naslova svjetskih prvaka prvi put nakon 1986. godine.

- U svojim redovima imamo trenutačno najboljeg nogometaša na svijetu. Lionel Messi je najbolji, nema sumnje. Činjenica da je iza sebe u svim izborima ostavio jednog Cristiana Ronalda jasno govori koliko je dobar. Siguran sam da će i na Svjetskom prvenstvu Leo ostaviti sjajan dojam. Ima sve što mu treba da bi mu to uspjelo, a mi ćemo mu pritom pomoći.

- Nadam se da će dokazati reputaciju najboljeg igrača na svijetu, te da će mu ostali igrači pomoći da nas odvede do finala.

Kad je u pitanju sigurnost tijekom turnira koji traje od 11. lipnja do 11. srpnja, Maradona nije zabrinut:

- Uopće ne sumnjam da će Južnoafrikanci organizirati sjajan Mundial i da neće biti nikakvih sigurnosnih problema. Mislim da se ljudi toga ne moraju bojati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije