LOŠE VIJESTI

Marca: Luka Modrić bi mogao biti otpisan zbog engleske zvijezde i spreman je napustiti Real

FIFA Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Hilal
Andrew Boyers/REUTERS
14.02.2023.
u 17:41

Iako je odigrao vrlo dobre partije na svjetskom klupskom prvenstvu, španjolski mediji opet pišu kako bi Modrić mogao biti otpisan u europskom gigantu

Hrvatski kapetan i legenda madridskog Reala, Luka Modrić, još uvijek strpljivo čeka produženje ugovora s kraljevskim klubom, ali to još uvijek nije došlo na dnevni red. Španjolska Marca piše da bi Modrić mogao izgubiti mjesto startera ako se realizira transfer engleskog veznjaka Judea Bellinghama

Real čeka kako će se rasplesti situacija oko Tonija Kroosa i veznjaka dortmundske Borussije koji bi trebao biti standardni član prvih 11 Carla Ancelottija. Za Kroosa i Modrić piše Marca da su nespojivi, odnosno jedan bi mogao biti otpisan iz Reala. Obzirom da Modrić ima 38 godina vjerojatno bi on napustio Santiago Bernabeu. 

Modrić će u rujnu napuniti 38 godina, ali i dalje iščekuje ponudu Reala koja bi ga u klubu ostavila i iduće sezone. Ipak, Marca tvrdi da hrvatski kapetan razumije kakva je situacija i da je, suoči li se sa situacijom da postane rezerva, spreman završiti svoju avanturu u španjolskom velikanu.

Komentara 4

KA
kažemja
19:52 14.02.2023.

Čuj loše vijesti??? Čovjek igra 10 godina za najbolji klub na svijetu, osvojio je milijun trofeja ,zaradio stotine milijuna eura i gle čuda uskoro će napustiti Real Madrid.Stvarno grozna vijest.A ima samo 37 godina.

ZE
Zeljo1
15:55 15.02.2023.

Luka će otići kada on bude htio.

Avatar Žuti
Žuti
18:23 14.02.2023.

Mnogi velikani Reala su "pali" u ranim tridesetima. Real nije socijalna institucija, nije Dom za stare i nemoćne. Luka Legenda igra za Real s 37. godina. Sve čestitke. Luka je osvojio sve što se može s Realom - sve čestitke. Ali Luka danas nije kapacitet za Real Madrid. Dao je sve što je mogao, i za klub i za nacionalni tim. Ide vrijeme. Sada mora odabrati želi li a) mirovinu b) igrati još malo za neki mali klub u Europi c) otići u pustinju po naftne dolare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije