potvrdio perasović

Mario Hezonja ipak će igrati na Europskom prvenstvu!

Mario Hezonja
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
18.07.2015.
u 23:45

- Želja Hezonje za igranjem u reprezentaciji Hrvatske za mene koji sam bio u kontaktu s njim nikada nije bila upitna, kaže Perasović.

Iako je posljednjih dana bilo mnogo špekulacija, hrvatski izbornik Velimir Perasović potvrdio je kako će se Mario Hezonja ipak 1. kolovoza pridružiti pripremama reprezentacije.

- Zadnjih dana je bilo puno govora o mogućem otkazivanju nastupa Marija Hezonje na EP-u. Nije bilo nikakvih izjava ni od strane HKS-a, niti od mene kao izbornika, a niti od samog Marija Hezonje. Razlog tome je komplicirana situacija u kojoj se našao Hezonja u odnosu na svoj novi klub Orlando Magic, a dijelom i zbog ozljede koju je zadobio na NBA ljetnoj ligi u Orlandu - poručio je Perasović te dodao:

- Želja Hezonje za igranjem u reprezentaciji Hrvatske za mene koji sam bio u kontaktu s njim nikada nije bila upitna i nikada nisam sumnjao u to. Obavještavam hrvatsku sportsku javnost da će se Mario Hezonja priključiti pripremama za EP 1. kolovoza kao i svi ostali NBA igrači - zaključio je izbornik.

>>Ne mogu vjerovati da Mario Hezonja ne bi htio igrati za Hrvatsku

Komentara 4

JS
John_Smith
04:44 19.07.2015.

Bravo. Ajmo momci pametno i dati sve od sebe

BR
Branko102
09:26 19.07.2015.

Hvala Bogu da je tako završilo.Ne bi nam bilo svejedno da ne igra.Bit će lijepo gledati ga u prvoj petorci sa Šarićem ! Viva Croatia

MA
Majur
06:39 19.07.2015.

Sram vas može biti sve novinare.....Naslovi u novinama su bili "Hezonja propušta EP" ,"Hezonja ne želi igrati" itd itd....a u tekstu onda pisalo da Možda ili Najvjerojatnije neće igrati....da bi dečka popljuvali sa svih strana...Hebo vas senzacionalizam i pokušavanja rasturanja bilo čega sa hrvatskim predznakom....Naprijed dečko,melji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije