ATP BASEL

Marin Čilić prošao u četvrtfinale, sad ga čeka Rafael Nadal!

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL
29.10.2015.
u 15:33

Pobijedio je Rusa Tejmuraza Gabašvilija za samo 76 minuta igre 6:3, 6:1

Marin Čilić se lako plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Baselu pobjedom 6:3, 6:1 protiv Rusa Tejmuraza Gabašvilija za samo 76 minuta igre. Sad ga čeka opasni protivnik - Rafael Nadal.

Bio je ovo njihov drugi meč i druga pobjeda našeg najboljeg tenisača, koji želi napraviti sve da na kraju godine spasi sezonu i plasira se na Masters u Londonu. To može jedino ako osvoji turnir, jer ionako su mu šanse izrazito male.

Uz igru kakvu pokazuje posljednja dva tjedna, sve je moguće, pa i pobjeda protiv opasnog Nadala, koji se pomalo vraća nakon tolikih problema s ozljedama.

Sve u svemu, neće Čiliću biti lako, sa Španjolcem ima negativan omjer, ali ne tako strašan kao s, primjerice, Novakom Đokovićem. Posrijedi su dva poraza u tri meča, s tim da je posljednji bio na zemljanoj podlozi davne 2011. godine u Rimu.

>> Čilić bolji od Chiudinellija u prvom kolu Basela

Komentara 2

GU
General_U
17:41 29.10.2015.

vjerujem da ćemo te gledati u polufinalu, sritno marine. nadal se polako vraća ali nije nepobjediv ima marin šansu pobijediti ga.

NF
nf
07:33 30.10.2015.

Nadal je u banani cilic bi trebo proc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije