KONTROVERZNI TALIJAN

Mario Balotelli napokon dobio svinju, možda sad proigra

Mario Balotelli
Reuters/PIXSELL
10.10.2014.
u 20:15

Mario Balotelli je još u kolovozu stigao i Liverpool, ali s njime nije mogao njegov ljubimac - svinja Super. Naime, strogi britanski zakoni ne dozvoljavaju svinje kao ljubimce, osim ako vlasnici nisu registrirani kao uzgajivači i ne donesu veterinarsku potvrdu da je životinja zdrava.

Trebalo mu je dva mjeseca, ali Balotelli je uspio i dobio sve potrebne dozvole pa svog ljubimca može imati i u Engleskoj. Naravno, moguće je da uistinu voli svog ljubimca, ali više se stječe dojam da je riječ o kontroverznom imidžu koji ne treba kvariti.

Ukoliko je pak riječ o istinskoj ljubavi prema ljubimcu, onda mu to može pomoći i da se više koncentrira na igru i počne oduševljavati navijače te donositi Liverpoolu pobjede.

>> Tko bi mu odolio? Balotelli se dotjerao uoči početka sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije