Hajduk počeo trgovati

Mario Brkljača u Varšavi potpisuje za Sibir iz Novosibirska

'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni. Mario Brkljaca Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
27.12.2011.
u 20:20

Sa svojim novim poslodavcima našao se u Poljskoj, jer nije uspio izvaditi vizu za Rusiju

Mario Brkljača trebao bi postati prvi igrač koji odlazi iz Hajduka. Naime, Brkljača potpisuje ugovor s ruskim drugoligašem Sibirom iz Novosibirska. Danas (utorak poslijepodne) Brkljača je u Varšavi prolazio liječničke preglede. Sa svojim novim poslodavcima našao se u Poljskoj, jer nije uspio izvaditi vizu za Rusiju. Inače, Sibir je ambiciozni drugoligaš, želi se iduće sezone vratiti u prvu rusku ligu, a Brkljača je s klubom iz Novosibirska "koketirao" i prošle zime.

Paralelno s odlascima u Poljudu se radi i na dolascima. Već smo pisali kako bi bijeli rado na posudbu doveli mladog reprezentativca Filipa Ozobića iz moskovskog Spartaka. Ozobić će s Moskovljanima na pripreme, pa bi prema Hajduku mogao krajem siječnja. A na meti Splićana je još jedan mladi reprezentativac, u Hajduku bi u svojim redovima rado vidjeli Darija Vujičevića iz nizozemskog Twentea.

Krenulo se i s potpisivanjem stipendijskih ugovora. Tako će četiri juniora, Peričić, Elez, Vladislavić i Tomaš potpisati ugovore na dvije i pol godine, a ako u tom periodu zaigraju tri puta po jedno poluvrijeme u seniorskim službenim utakmicama, dužni su potpisati trogodišnji profesionalni ugovor s Hajdukom.

Komentara 12

HS
Hrvatski sin
22:12 27.12.2011.

brkljači je tata plačo engleske nogometne škole kad je bio klinac,za drugu rusku ligu! badelju tata nije plačo nogometne škole u engleskoj pa će se vjerovatno prodat u europskog prvoligaša.tako je to kad tata plača.

Avatar Kralj meraka
Kralj meraka
23:05 27.12.2011.

Brkljača bija si borben igrač ali nažalost tehnikom i nogometnim znanjem daleko od Hajduka. Sretno u daljnoj karijeri.

DU
Deleted user
21:12 27.12.2011.

Zapocinju \"strasni i bogati \" ajdukovi transferi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije