Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA EURO S VATRENIMA

Marko Pjaca od iduće sezone u Dinamu? Evo što je napadač Rijeke rekao na to

Rijeka: Marko Pjaca i Martin Baturina na konferenciji za novinare.
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
08.06.2024.
u 07:00

– Nadao sam se da ću se dolaskom u Rijeku ponovno vratiti u krug reprezentacije, ali i mene je iznenadilo koliko je to brzo došlo.

Hrvatska nogometna reprezentacija uoči prijateljskog susreta s Portugalom pripremala se u Rijeci. Uoči te utakmice, pa i onih na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, pred novinare su sjeli Rijekin Marko Pjaca i Dinamov Martin Baturina.

Portugal vatrene dočekuje večeras u 18.45 sati u Lisabonu. Hrvatska je do sada odigrala sedam utakmica protiv te reprezentacije, uz učinak od jednog remija i šest poraza.

– Mislim da možemo biti zadovoljni svime što smo do sada odradili. Prva prijateljska utakmica prošla je u dobrom tonu i nadamo se nastaviti tako. Portugal nam je zadnja provjera prije Eura. U prijateljskim utakmicama rezultat nije u prvom planu, ali želimo ostaviti dojam. To nam je sjajna prilika da vidimo što još možemo popraviti – rekao je Pjaca, koji se po dolasku u Rijeku ekspresno vratio i u reprezentaciju:

– Nadao sam se da ću se dolaskom u Rijeku ponovno vratiti u krug reprezentacije, ali i mene je iznenadilo koliko je to brzo došlo.

Pjaca je doživio sličnu ozljedu kao i Ivan Perišić pa je govorio i o povratku ovog hajdukovca:

– Nije se tako lako vratiti nakon takve ozljede. Uz fizički, tu je i mentalni aspekt. Moram priznati da me na treningu impresionirao. Nisam vjerovao da se tako brzo može vratiti u punu formu.

Na nadolazeći Portugal osvrnuo se i Baturina.

– Svi znamo da je Portugal jako dobar te očekujem jako dobru utakmicu, a mi tamo idemo pobijediti – rekao je pa prokomentirao svoj nastup protiv Sjeverne Makedonije:

– Hvala izborniku što mi je dao priliku. Na početku je bilo i treme, a poslije je već bilo lakše, drago mi je da smo pobijedili. Mislim da sam se dobro snašao na novoj poziciji.

Baturina i Pjaca upitani su ima li šanse da od iduće sezone budu klupski suigrači, pošto se nagađa o Dinamovu interesu za Pjacu. Marko je to odbio komentirati.

 
 

Komentara 5

ML
mladen111
09:03 08.06.2024.

Što je rekao? Doslovno ništa, ali mora se motivirati što veći broj ljudi na otvaranje članka.

EJ
ejStef
09:49 08.06.2024.

Eh da, Pjaca... Jedan od mnogih promašaja prošle uprave, pitanje da li će doći u Dinamo. Ako odigra jednu utakmicu na Euru, mogao bi se bilo gdje prodati za sitniš koji ima u ugovoru. A sigurno bi mogao dobiti veću plaću nego u Dinamu bilo gdje otišao... Osim toga, ne čini se da Dinamo radi puno na postizanju rezultata u Europi, mada je još rano. Ako odu Baturina i Petković, što je izgledno, Dinamo nema ekipu niti za KL, kamoli za LP ili EL... Puno je posla, a novaca nema, nema investitora. A ako nemaš investitora, onda moraš igrati za managere, gdje razviješ igrače za manji udio u budućem transferu.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:43 08.06.2024.

sada ga se kupuje kada je duplo skuplji....to je isto genijalnost prethodne uprave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije