Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA U LISABONU

Dalić: Imamo najtežu skupinu, daj Bože da se s Portugalom sretnemo u finalu Eura

Rijeka: Zlatko Dalić i Andrej Kramarić održali su konferenciju za  medije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
07.06.2024.
u 18:14

- To će biti veliki test za nas, Portugal je jedan od favorita na Euru. Dat ćemo šansu 16 igrača i nakon te utakmice ćemo vidjeti što moramo popraviti - rekao je Dalić

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u Lisabonu je najavio sutrašnju utakmicu s Portugalom što je vatrenima posljednja proba uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj. S njim je bio i veznjak Marcelo Brozović.

- Portugal je među pet najboljih reprezentacija na svijetu. Imaju dva vrhunska igrača na svakoj poziciji i bit će teško To će biti odlična provjera da vidimo gdje smo uoči Eura i što moramo popraviti sljedeći tjedan - rekao je Brozović.

- Ronaldo je jedan od najboljih igrača u povijesti i bolje mi je igrati s njim nego protiv njega. Svaka mu čast na svemu - rekao je Brozović o klupskom suigraču u Al-Nassru.

Zatim je riječ dobio izbornik Dalić.

- To će biti veliki test za nas, Portugal je jedan od favorita na Euru. Dat ćemo šansu 16 igrača i nakon te utakmice ćemo vidjeti što moramo popraviti - rekao je Dalić i dodao:

- Nikad ih nismo pobijedili. Daj Bože da se s njima sretnemo u finalu.

Zašto su odabrali Portugal za protivnika?

- Imamo najtežu skupinu na Euru, vrlo teške protivnike. Prva utakmica je protiv Španjolske i Portugal nam je dobar test jer igraju slično.

U kakvom je stanju Modrić?

- Modrić ih dobro poznaje. Nadam se da nećemo izgubiti jer je važno početi bez poraza. U Ligi nacija smo od njih izgubili na jedanasterce i to nam da je nadu da možemo biti dobri na Euru protiv njih.

>> Vatreni otputovali u Portugal

Rijeka: Zlatko Dalić i Andrej Kramarić održali su konferenciju za  medije
1/13
 

Komentara 4

5S
505.scrtom
19:25 07.06.2024.

takoreći u skupini smrti smo. zato je koncentracija i borbenost u samom početku jako važna za prolaz.

MI
mizimojzi
19:15 07.06.2024.

Poletarac poleti preko drine i tam trkeljaj

Avatar southman
southman
18:32 07.06.2024.

Zna Broz što.govori. Zabiti 50 golova u sezoni sa 40g na leđima je puno za županijskilu ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije