Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Slaven Belupo

Markulin: Bilo me sram, razmišljamo o kaznama za igrače

'pixsell-hrvatska-split-28.02.2010.- split poljud prvo kolo proljetnog djela prvenstva hajduk slaven belupo cernat gol Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
01.03.2010.
u 16:43

Iako je trener Slavena Belupa Zlatko Dalić najavio otvorenu igru na Poljudu, njegovi nogometaši igrali su sve samo ne otvoreno.

 Tek poneki put prešli su centar, a i tada su djelovali potpuno bezopasno. Kapetan Posavec dva je puta priprijetio iz slobodnog udarca, sve ostalo nije vrijedno spomena. Vratar Silvio Rodić potpuno je podbacio i još jednom pokazao da mu i te kako pristaje broj 12 na leđima, jer definitivno nije zaslužio da bude prvi vratar. Dva pogotka isključivo su njegova krivnja, a većina navijača smatra da je loše reagirao kod još dva pogotka Hajduka. Direktor kluba Robert Markulin ogorčen je pristupom svojih igrača.

– Već dugo nismo doživjeli takav poraz. Izgledali smo kao nekakva seoska družina. Razmišljamo o sankcijama, ali to ćemo odlučiti nakon što se trener Zlatko Dalić vrati s reprezentativnih obveza – izjavio je Markulin i istaknuo da je sada najbitnije mobilizirati momčad da u sljedećem kolu u subotu na domaćem terenu svlada Šibenik, izravnog konkurenta za Europu. Veliki problem u tome bit će će im neigranje Marasa i Kokalovića, koji su u Splitu zaradili treći žuti karton i primorani su preskočiti utakmicu.

Komentara 1

SE
senior
20:36 01.03.2010.

Što bi to Slaven i Markulin mogli i trebali očekivati od Zlatka Dalića. Dalić je u HNL trenirao Varteks, Rijeku i sada Slaven, osim njih trenirao je neke klubove u BiH i Crnoj gori. Uglavnom svi Dalićevi trenerski poslovi završavali su totalnim fijaskom, svuda je na kraju dobio nogu u dupe što bi se reklo šup kartu. Ako je vodstvo Slavena zadovoljno da im klub igra negdje na 8-9 mjestu ljestvice Dalić je za to vjerojatno \"dobar\" trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije