POLICIJA POTVRDILA:

Masovna tučnjava hrvatskih navijača, korištena sredstva za nanošenje ozljeda, 27-godišnjak teže nastradao

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
25.08.2021.
u 10:26

Utvrđeno je kako je za vrijeme tučnjave 22-godišnjak tjelesnom snagom napao i teže ozlijedio 27-godišnjaka koji je zbog zadobivenih ozljeda nakon liječničke obrade u Općoj bolnici Šibenik prebačen na liječenje u Klinički bolnički centar Split.

Nedavno smo pisali o snimci koja se pojavila na internetu, a koja je navodno pokazivala tučnjavu u Primoštenu između Funcuta, navijača Šibenika, i Torcide, navijača Hajduka.

A sada su se oglasili iz šibenske policije i iznijeli detalje.

"U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, 22-godišnjakom, dvojicom 24-godišnjaka te maloljetnikom osumnjičenima da su sudjelovali u tučnjavi dok je navedeni 22-godišnjak osumnjičen da je teško tjelesno ozlijedio 27-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 22. kolovoza oko 5.15 sati u Primoštenu, kao pripadnici jedne navijačke skupine, zbog ranije međusobne netrpeljivosti sudjelovali u tučnjavi s pripadnicima druge navijačke skupine kojom su prilikom korištena razna sredstva pogodna za nanošenje ozljeda

Također je utvrđeno kako je za vrijeme tučnjave 22-godišnjak tjelesnom snagom napao i teže ozlijedio 27-godišnjaka koji je zbog zadobivenih ozljeda nakon liječničke obrade u Općoj bolnici Šibenik prebačen na liječenje u Klinički bolnički centar Split.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske", poručili su iz policije.

Funcuti i Torcida nisu u najboljim odnosima i nije rijetko da se navijači fizički sukobljavaju. Ne pomaže ni to što su Hajduk i Šibenik jedini dalmatinski klubovi u Prvoj HNL.

Navodni video tučnjave možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
11:37 25.08.2021.

Dogovorena tučnjava. Ništa nidu polomili osim samih sebe.... ako ih to veseli, tko smo mi da im smetamo.... Pokrpaj i šalji u nove budalaštine.

DU
Deleted user
10:37 25.08.2021.

Baš prekrasno i to se tolerira, zašto ne stavite zakon da ukoliko sudjelujete u navijačkim neredima oduzima vam se putovnica i vozačka dozvola na barem 5 godina, zabrana posjećivanja stadiona na barem 10 godina te kazna od 50 000 kn i vjerujem da bi malo razmislili prije nego počnu bacati kamenje po glavama, demoliranje kafića, palež....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije