BROJKE SU SULUDE

Mateo Kovačić na korak do senzacionalnog transfera: Zarađivat će milijun eura tjedno?!

Soccer: International Friendly Soccer-Champions Tour-Manchester City at Barcelona
Foto: Nathan Ray Seebeck/REUTERS
1/3
05.09.2024.
u 17:18

Ostvari li se ovaj posao, teško će itko skinuti našeg veznog igrača s mjesta najplaćenijeg hrvatskog sportaša u povijesti

Ako je vjerovati napisima američkog CBS-a, inače jedne od renomiranijih medijskih kuća na svijetu, Mateo Kovaćić bi s prvim danom nadolazeće 2025. godine mogao promijeniti klub. Vezni igrač Manchester Cityja i hrvatske nogometne reprezentacije na meti je saudijskog Al Nassra, kluba za kojeg igraju Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović.

Amerikanci tvrde da je Kovačić izričita želja upravo portugalskog genijalca. Naravno, ni Brozović ne bi imao ništa protiv toga da ponovno surađuje s donedavnim kolegom iz reprezentacije, s kojim je uz Luku Modrića tvorio neprelazan trojac u sredini terena. 

CBS piše da bi Kovačićeva tjedna plaća bila oko milijun eura. Inače, Saudijci su poznati kada je riječ o davanju enormnih plaća za europske igrače koji dolaze u njihovu ligu. Ostvari li se ovaj posao, Kovačić bi postao daleko najplaćeniji hrvatski sportaš na svijetu. Iako su ga htjeli dovesti već ovoga ljeta, u Al Nassru se moraju riješiti jednog stranog igrača kako bi Kovačić ušao u kvotu dopuštenih stranih igrača za svaku polusezonu. Namjera je, navodi CBS da se u siječnju raziđu sa Sadiom Maneom, pošto nisu zadovoljni učinkom bivšeg igrača Liverpoola.

Inače, Kovačić i Ronaldo već večeras će se u Lisabonu sučeliti u dvoboju Portugala i Hrvatske u Ligi nacija, a do eventualnog transfera našeg veznjaka u društvo jednog od najvećih nogometaša svih vremena dogodit će se i međusobni susret u Hrvatskoj. 

Inače, Kovačić bi u slučaju da potpiše navedeni ugovor koji ga po nekima već i čeka postao jedan od najplaćenijih nogometaša uopće na svijetu. Zarađivao bi otprilike sedam puta više na godišnjoj razini nego danas, ukupno oko 64 milijuna dolara. 

FOTO Ovdje živi hrvatska elita: U nestvarnom luksuzu u centru Zagreba uživaju Dalić, Kramarić, Petir...

Soccer: International Friendly Soccer-Champions Tour-Manchester City at Barcelona
1/22

Komentara 11

PR
prajdali100
18:48 05.09.2024.

Pa nije to ni loše !

BI
billynik
19:49 05.09.2024.

Izmišljanje.

Avatar Provokator1
Provokator1
19:03 05.09.2024.

dakle repka na aparatima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije