PRVA POSTAVA

Ovako će izgledati prvih 11 Hrvatske protiv Ronaldova Portugala na otvaranju Lige nacija

Lisabon: Zlatko Dalić i Luka Modrić najavili sutrašnju utakmicu protiv Portugala
Joao Rico/PIXSELL
05.09.2024.
u 13:33

Tako će u formaciji naše reprezentacije doći do određenih promjena, a doznajemo da će Dalić promijeniti uobičajenu formaciju i postavit će novu taktiku s trojicom u obrani.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić na popis za utakmice Lige nacija s Portugalom (5. rujna) i Poljskom (8. rujna) pozvao je debitante, 20-godišnjega Petra Sučića i 21-godišnjega Igora Matanovića, a silom neprilika na listi za ove jake utakmice elitne skupine Lige nacija nema nijednoga desnoga braniča. Tako će u formaciji naše reprezentacije doći do određenih promjena, a doznajemo da će Dalić promijeniti uobičajenu formaciju i postavit će novu taktiku s trojicom u obrani.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Lisabon: Zlatko Dalić i Luka Modrić najavili sutrašnju utakmicu protiv Portugala
1/17

Vatreni bi za Portugal 5. rujna trebali izgledati ovako: Livaković – Šutalo, Pongračić, Gvardiol – Pjaca (Jakić), Modrić, Pašalić, Kovačić, Sosa – Kramarić i Petković. Dakle, radi se redizajniranoj Hrvatskoj koju i dalje muče ozljede jer nema Juranovića i Stanišića, u posljednji čas otpali su Erlić i Majer, a umjesto veznjaka Wolfsburga pozvan je Moro iz Bologne. 

VEZANI ČLANCI:

Jedina izbornikova dilema jest vjerojatno oko desnog boka gdje mora odlučiti hoće li zaigrati Pjaca ili Jakić, no sasvim sigurno će obojica dobiti svoje minute. Tri dana kasnije dočekujemo Poljsku na rasprodanoj Opus Areni i svi očekuju kako ćemo pobjednički startati u novoj sezoni Lige nacija gdje branimo srebro osvojeno u Rotterdamu prošle godine. 

Komentara 11

ĆI
Ćirosine
15:28 05.09.2024.

Izborniče naš dragi,ja kao Hajdukovac vam kažem,Baturina u prvih 11 ili,nemojte čekati kao što se čekalo da se Modrić ubaci u prvih 11.To je zbog vas jer ćete letit nakon utakmice

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
15:30 05.09.2024.

HRVATSKA IZNAD SVIH

IZ
ivan.zorger
14:18 05.09.2024.

Nevjerojatno je da je "izbornik preko veze" još uvijek na navedenoj poziciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije