Uvjerljiva pobjeda

Mateo Kovačić: Nikada nismo sumnjali u Mandžukića!

Hrvatska reprezentacija
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/8
06.10.2016.
u 23:23

Moram priznati da nismo očekivali ovako visoku pobjedu. Igrali smo jako dobro, iako smo u nekim trenucima bili mali slabiji. Bila je to dosta teška utakmica, osvojili smo tri bitna boda. A sada spremni idemo u Finsku - rekao je Mateo Kovačić

Hrvatska je lakše nego što se očekivalo izborila pobjedu protiv Kosova (6:0). Mario Mandžukić u prvom je poluvremenu zabio hat-trick, a onda su u nastavku Mitrović, Perišić i Kalinić još podebljali prednost. Naši su reprezentativci bili zadovoljni nakon utakmice.

- Moram priznati da nismo očekivali ovako visoku pobjedu. Igrali smo jako dobro, iako smo u nekim trenucima bili mali slabiji. Bila je to dosta teška utakmica, osvojili smo tri bitna boda. A sada spremni idemo u Finsku - rekao je Mateo Kovačić za HTV, te dodao:

- Dobro znamo što Mandžo može, nikada nismo sumnjali u njega. No, imamo Kalinića i Kramarića, stvarno puno pravih napadačkih opcija. Ali, najvažnija je pobjeda, pa i pravi momčadski duh koji smo pokazali na ovoj utakmici.

Slijedi gostovanje u Finskoj.

- Očekuje nas teška utakmica, trebamo se regenerirati i ići po tri boda - zaključio je Mateo Kovačić, tee priznao kako mu je prva sezone u Realu bila teška, a sada to izgleda malo bolje.

Andrej Kramarić igrao je do 71. minute, kada ga je na terenu zamijenio Marko Rog.

- Gušt je igrati i nekoga pobijedite na ovakav način. Krenuli smo odlično od prve minute, utakmicu otvorili ranim pogotkom i odmah je sve bilo lakše. Meni je užitak igrati pred ovako punim stadionom, nadam se da ćemo svi skupa nastaviti u ovakvom tonu - rekao je Andrej Kramarić.

Sjajno igra i u Hoffenheimu.

- Sretan sam i zadovoljan načinom na koji sam otvorio sezonu, gotovo u svakoj utakmici upišem gol ili asistenciju. OK, možda je do sada bilo više golova, no u ovom trenutku uživam u tim asistencijama kao i u postizanju golova.

Dobro se snašao na poziciji povučenog napadača...

- Cijeli život igram nogomet na takav način, nisam onaj klasični napadač. Odgovara mi ova pozicija, no sreća da smo Kosovo tako rano otvorili. I daje Mandžukić na vrijeme iskoristio moje dodavanje - dodao je Andrej Kramarić.

Komentara 11

MT
mladen.turcic
10:29 07.10.2016.

bravo dečki!!!

Avatar links
links
07:10 07.10.2016.

Kramarić je odigrao odlično, taj momak zna sa loptom, čak i povučen, ima odličan pas

3M
3Marsijanac
00:20 07.10.2016.

Kovacic je bio maestralan. Nema on Modricevo dodavanje ali je prodoran i lako nacini igraca viska. I u obrani je odlican. Kad se vrate Modric i Rakitic Kova mora igrati na mjestu Badelja. Bolji je u svim elementima igre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije