JAVLJA MARCA

'Modrić je ogorčen zbog poteza Ancelottija. Potpuno je poludio na dvije najveće zvijezde Reala'

Champions League - Final - Real Madrid Training
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/3
26.08.2024.
u 08:39

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real od 69. minute iako se očekivalo da će zauzeti mjesto u početnom sastavu nakon ozljede Judea Bellinghama.

Španjolski nogometni prvak Real Madrid pobijedio je Real Valladolid sa 3-0 u susretu 2. kola Primere, a Luka Modrić je nastupio u posljednjih 20 minuta. Nakon uvodnog remija protiv Mallorce (1-1), "Kraljevski klub" je u drugom kolu porazio Real Valladolid sa 3-0. Real je poveo u 50. minuti golom Federica Valverdea, na 2-0 je povisio Brahim Diaz u 88. minuti, a slavlje domaćina je potvrdio Endrick u šestoj minuti nadoknade.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real od 69. minute, dok je za gostujući sastav do 71. minute igrao Stanko Jurić. Modrić je kako otkriva španjolska Marca ogorčen zbog Ancelottijeve odluke da utakmicu ponovno započne na klupi. Hrvatska ikona sasvim sigurno nije očekivala da će opet grijati klupu nakon ozljede Bellinghama i biti rezerva dvostruko mlađem Ardi Guleru.

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, Španjolci dodaju da je Modrić poludio na dvije najveće zvijezde kluba Kyliana Mbappea i Viniciusa Juniora jer ne pomažu u defenzivnim zadacima.

- To se posebno vidi kada Real izgubi loptu. Tada nekoliko lijenih igrača prestaje igrati. Modrić je na to bjesnio na suigrače koji ne pomažu. Prije svega na Mbappea i Viniciusa - javlja Marca.

Komentara 1

AG
ante.grozdanic51
10:19 26.08.2024.

Uz veliko poštovanje za njegov dosadašnji sportski put i uspjeh, na žalost moram utvrditi ! Sam se doveo u takav položaj. Sam je birao s 40 godina ostati u vrhunskoj momčadi, i klubu koji dobro plača, ali se ne libi odpustiti igrača za koga smatraju da im više dugoročno ne može biti od koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije