Godina promjena

McEnroe: U 2016. Murray bi mogao zaustaviti Đokovićevu dominaciju

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
25.12.2015.
u 13:48

- Ljepota ovog sporta je u tome što se sve može brzo promijeniti pa tako vjerujem da bi ova godina mogla biti Murrayjeva

Novak Đoković 2015. godinu dočekao je na vrhu ATP ljestvice i njegova dominacija u tenisu zaista je zadivljujuća. Njegovi navijači nadaju se da će tako i nastaviti, ali John McEnroe, bivši teniski velikan, smatra da bi se on mogao zaustaviti.

- Iako se čini da je Novak nepobjediv, teško je zamisliti da može dugo zadržati ovakav ritam. Mislim da je ovo godina u kojoj bi Andy Murray mogao napraviti iskorak. Osvajanje Davisova kupa za njega je velika stvar i donijet će mu puno lijepih uspomena. To ga može držati budnim i tjerati da ostane koncentriran tijekom godine, rekao je McEnroe i dodao:

- Ljepota ovog sporta je u tome što se sve može brzo promijeniti pa tako vjerujem da bi ova godina mogla biti Murrayjeva. On samo mora poraditi na samopouzdanju.

>>Prvi igrač koji je pobijedio Nadala na zemljanoj podlozi odlazi u mirovinu

Komentara 3

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
23:07 25.12.2015.

Moga bi? Futur i to dalek futur.

Avatar Diavolo
Diavolo
10:18 24.01.2016.

I meni je filing slican , pocevsi od Australian opena koji traje

Avatar Pavel ic
Pavel ic
15:42 25.12.2015.

daj boze al nevjerujem.igrali su puno puta u korist srbina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije