POSLJEDNJA UTRKA

McLaren i Ferrari bore se za 67 ili 62 milijuna dolara

Felipe Massa, Ferrari
Reuters
31.10.2009.
u 08:44

U Abu Dhabiju će Ferrari i McLaren voditi bitku za treće mjesto u poretku konstruktora. I za dodatnih pet milijuna dolara.

Jenson Button, novi svjetski prvak, u Abu Dhabi je došao uživati. Kokteli i popodnevno krstarenje. Posljednju utrku sezone na novoj, prekrasnoj stazi u Abu Dhabiju Britanac će samo odraditi (nedjelja u 14 sati po srednjoeuropskom vremenu). Button je na Bliski istok poveo i svoju djevojku Jessicu Michibatu, model za donje rublje, s kojom se uglavnom izležava na vrućem pijesku.

– Napokon jedan vikend bez stresa. No neće idila dugo trajati jer me nakon zadnje utrke očekuju pregovori o novom ugovoru s Brawnom – rekao je Button, koji će inzistirati na bitnom povećanju primanja.

Pet milijuna dolara, koliko sada zarađuje, Buttonu će biti premalo, osobito nakon što je izašla informacija da Kimi Räikönen u Ferrariju zarađuje čak 45 milijuna dolara.

U Abu Dhabiju će Ferrari i McLaren voditi bitku za treće mjesto u poretku konstruktora. I za dodatnih pet milijuna dolara. Naime, treće mjesto u poretku konstruktora donosi 67 milijuna dolara, a četvrto 62. Brawnu je naslov donio 80 milijuna dolara, a momčad Red Bulla u blagajnu je spremila 74.

– Pod svaku cijenu moramo osvojiti treće mjesto – rekao je šef Ferrarija Stefano Domenicali, čija momčad jedan bod zaostaje za McLarenom.

Ključne riječi

Komentara 1

PU
Pukovnik
09:35 31.10.2009.

E Radniću, Radniću, crni Radniću.....kako se McLaren i Ferrari mogu boriti za 62 milijuna dolara kada će to sigurno dobiti onaj koji bude četvrti? Bore se samo za 67 milijuna dolara.....e Radniću, Radniću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije