PODRŽALA DINAMO

Među Boysima, časna sestra: Nije prošla bez pretresa!

časna sestra
Foto: Matko Begović/Pixsell
1/3
21.10.2022.
u 21:03

Mnogi do stadiona nisu došli, što zbog alkoholizma, što zbog pirotehnike. Zato je, međutim, bila jedna - časna.

Na južnoj tribini Poljuda na utakmici Hajduka i Dinama (1:1) bilo je nešto više od 500 Bad Blue Boysa, neki koji su krenuli iz Zagreba nisu ni došli do stadiona nego ih je policija zbog alkoholizma i pirotehnike vratila kući ili zadržala, ali zato je u društvu vatrenih Dinamovih navijača bila i jedna - časna sestra!

Portal 24sata saznao je kako se zove Ivona Jurčević, da je iz Tomislavgrada i da jako voli Dinamo. Redovnički je zavjet položila 2018. godine.

Časna Ivona navijala je s Boysima, ali prije utakmice ni ona nije mogla proći bez pregleda redarske službe. Nije se pritom protivila ni negodovala, jasno joj je da se procedure i pravila moraju poštovati. Stala je pred zaštitarku i raširila ruke, dopustivši joj da pregleda što unosi na tribine.

Fotografija časne sestre objavljena je na Facebook stranici Niko kao Hajduk iz Splita 1950.

Nažalost, i Torcida i Boysi i ovaj su put na poljudski stadion unijeli previše pirotehnike, čak su i zapalili nekoliko sjedalica, te će njihovi klubovi opet morati platiti kaznu zbog njih.

Eto, možda su se zbog nazočnosti časne sestre barem suzdržavali nekih masnih psovki...

Standings provided by Sofascore
 
 

Komentara 3

BE
Berri
06:04 22.10.2022.

Jeftin populizam. Na slijedećoj utakmici Dinamo-Hajduk, tri časne će se ukrcati u autobus i kada policija krene s pretresima na Bosiljevu, Torcida će fotografirati kako policija maltretira časne

PO
poluvodič
21:09 21.10.2022.

neće nikad biti bliža muškarcu nego u tom trenutku pretresa... osim ako je lokalni župnik mlad i zgodan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije