DOIGRAVANJE KHL-A

Medveščak poražen u Pragu, Lev poveo 2:0

Medveščak Lev
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
08.03.2014.
u 19:21

Treća utakmica na rasporedu je u ponedjeljak u Zagrebu.

Medveščak je izgubio i drugu utakmicu doigravanja četvrtfinala Zapadne konferencije KHL-a. Medvjedi su u Pragu poraženi od Leva s 5:2.

Domaćini su poveli preko Cingela u 10. minuti nakon čega je Medveščak u drugoj trećini zabio dva gola (Ellison i Thomas) i poveo. No, medvjedi nisu izdržali, u posljednjoj dionici su primili četiri gola i Lev je poveo 2:0 u seriji.

Treća utakmica na rasporedu je u ponedjeljak u Zagrebu.

>> Kakva šteta! Medveščak izgubio prvu utakmicu doigravanja protiv Leva

Ključne riječi

Komentara 2

FU
FULL
19:46 08.03.2014.

Za proći Lev treba promijeniti ili dopuniti stil igre, s ovakvom igrom, bojim se teško...može, ako nas Fortuna obdari, a u to baš ne vjerujem?!

FU
FULL
11:24 09.03.2014.

Za sutra zadržati Brusta na golu, zbog jučerašnje odlične staloženosti, obrana i bolji je u ovom trenutku od Dexa, svaki eksperiment bi bio prvi u nizu u obrani. Walker je dragulj koji ne može doći do izražaja u ovakvoj igri jer je jednostavno neiskorišten u brzinskom napadu; "napucavanja" po bandi ne vode ničem jer su nas jučer uvijek blokirali ili kontrolirali pak (Lev) na drugoj strani odbijenog paka i nije se mogao nastaviti kontinuitet napada u konačnici, kao i naše trostruko "spavanje" i hrvanje igrača na bandi za pak a onda nedostaje igrač u sredini i kod kontre eto problema za obranu koja stoji previše daleko od prve trojice; razbijanje plave linije u kontri (individualno) vrlo loše kao i logično proigravanje svog prvog slobodnog igrača koji stoji u boljoj poziciji za realizaciju i koji nije polublokiran; sve su to elementi koji su preduvjet za pobjedu, koji na žalost nisu otklonjeni (na trenutke i jesu) u cijeloj sezoni. Vrlo je bitna sutrašnja tekma jer dolazi nakon dva dana odmora i tko je odmorniji i spremniji taj će odnijeti pobjedu u konačnici; otežavajuća nam je okolnost što moramo juriti rezultat a u tom se može dogoditi da nam u jednom trenutku uđe "voda u uši" a taj trenutak bi mogao biti poguban ne samo za utakmicu već i za konačni rezultat. Uz objektivnije suđenje šanse su nam veće jer Lev je pobjediv samo da se postigne prva pobjeda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije